reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hej,
ja wczoraj dzień z życiorysu. Przespałam cały, zet nie poszedł do pracy, chyba się czym zatrułam masakra! Dzisiaj lepiej, ale głowa mnie boli:( Dzisiaj też został w domy by się Basią opiekować, a mała niestety nieznośna na maksa, nie wiem co jej się stało, ale wyje non stop, nic jej się nie podoba:( I tak w kółko, ech wczoraj myślałam, że mi głowę rozsadzi...
Fajnie, że wczoraj imprezka się udała;)
AgatkaT witaj, my mamy działkę w Skokach:)
Na-tuska przepraszam:-)
oki zmykam, zajrzę potem!

No i wszystkiego najlepszego KOBIETKI:) Te Duże i te Małe:):-):-):-)

Pytanie do byłych już Ciężarówek. Jaki krem polecacie na rozstępy? Zaczęły mi się pojawiać na brzuchu koło pępka. A widziałam przed chwilą zdjęcie jednej Marcówki... I nie chce tak wyglądać!!!! :zawstydzona/y:

macie coś sprawdzonego?

agatkaT ja zamawiałam z tej strony http://www.maslokakaowe.com/. Bardzo ładnie pachną i są suuuuper wydajne. Rozstępy mi sie delikatniusie prawie nie widoczne na udach przy pachwinach porobiły a stary z brzuszka i blizna po kremie i balsamie z tej strony super zjaśniały i sie spłaszyło.

A moja ma 2 metry kołdry na podłodze ale ma ją w dupie i woli panele. Przekulnie sie spryciara i wali w podłoge :-D

Natuska to spróbuj zamówić serum z tej strony co podałam. Jak bony dydy mam szrame przez cały brzuch po 2 operacjach i tak mi elegancko zjaśniało i sie spłaszczyło że sama nie wierzyłam. Tam są różne kremy i dość tanie.
A malutka widać cwaniara skoro tak wyczuła braciszka. Swoją drogą mały dżentelmen skoro tak damie usługuje :-)

Ja swoją wziełam na kolana bo coś za blisko kabli sie przyczołgała. Jeszcze by mi kabel od neta zechciała spróbować i by było dopiero.

hej dziewczyny

ja tylko na chwilkę coś ostatnio weny brak na pisanie a więc tylko tak grzecznościowo...
wszystkiego dobrego z okazji naszego święta...:)

uciekam pa

reklama
odkryłam, że mam perfecte extra slim (tą niebieską) i szukam czy można ją stosować w czasie ciąży... I nic nie mogę znaleźć!!! Ten preparat strasznie chłodzi... i nie wiem czy jakaś substancja nie zagrozi Maleństwu.

Wysyłam linka, żebyście wiedziały o czym pisze.

Uroda i Zdrowie

Do góry