reklama
agatkaT
Fanka BB :)
aaaa... i dziękuję za miłe powitanie :-)
hej,
ja wczoraj dzień z życiorysu. Przespałam cały, zet nie poszedł do pracy, chyba się czym zatrułam masakra! Dzisiaj lepiej, ale głowa mnie boli Dzisiaj też został w domy by się Basią opiekować, a mała niestety nieznośna na maksa, nie wiem co jej się stało, ale wyje non stop, nic jej się nie podoba I tak w kółko, ech wczoraj myślałam, że mi głowę rozsadzi...
Fajnie, że wczoraj imprezka się udała
AgatkaT witaj, my mamy działkę w Skokach
Na-tuska przepraszam:-)
oki zmykam, zajrzę potem!
No i wszystkiego najlepszego KOBIETKI Te Duże i te Małe:-):-):-)
ja wczoraj dzień z życiorysu. Przespałam cały, zet nie poszedł do pracy, chyba się czym zatrułam masakra! Dzisiaj lepiej, ale głowa mnie boli Dzisiaj też został w domy by się Basią opiekować, a mała niestety nieznośna na maksa, nie wiem co jej się stało, ale wyje non stop, nic jej się nie podoba I tak w kółko, ech wczoraj myślałam, że mi głowę rozsadzi...
Fajnie, że wczoraj imprezka się udała
AgatkaT witaj, my mamy działkę w Skokach
Na-tuska przepraszam:-)
oki zmykam, zajrzę potem!
No i wszystkiego najlepszego KOBIETKI Te Duże i te Małe:-):-):-)
agatkaT
Pytanie do byłych już Ciężarówek. Jaki krem polecacie na rozstępy? Zaczęły mi się pojawiać na brzuchu koło pępka. A widziałam przed chwilą zdjęcie jednej Marcówki... I nie chce tak wyglądać!!!!
macie coś sprawdzonego?
macie coś sprawdzonego?
skrzat910
żyje dla nowego życia
agatkaT ja zamawiałam z tej strony http://www.maslokakaowe.com/. Bardzo ładnie pachną i są suuuuper wydajne. Rozstępy mi sie delikatniusie prawie nie widoczne na udach przy pachwinach porobiły a stary z brzuszka i blizna po kremie i balsamie z tej strony super zjaśniały i sie spłaszyło.
A moja ma 2 metry kołdry na podłodze ale ma ją w dupie i woli panele. Przekulnie sie spryciara i wali w podłoge
A moja ma 2 metry kołdry na podłodze ale ma ją w dupie i woli panele. Przekulnie sie spryciara i wali w podłoge
skrzat910
żyje dla nowego życia
Natuska to spróbuj zamówić serum z tej strony co podałam. Jak bony dydy mam szrame przez cały brzuch po 2 operacjach i tak mi elegancko zjaśniało i sie spłaszczyło że sama nie wierzyłam. Tam są różne kremy i dość tanie.
A malutka widać cwaniara skoro tak wyczuła braciszka. Swoją drogą mały dżentelmen skoro tak damie usługuje :-)
Ja swoją wziełam na kolana bo coś za blisko kabli sie przyczołgała. Jeszcze by mi kabel od neta zechciała spróbować i by było dopiero.
A malutka widać cwaniara skoro tak wyczuła braciszka. Swoją drogą mały dżentelmen skoro tak damie usługuje :-)
Ja swoją wziełam na kolana bo coś za blisko kabli sie przyczołgała. Jeszcze by mi kabel od neta zechciała spróbować i by było dopiero.
Guziczek87
Pracująca mamuśka
hej dziewczyny
ja tylko na chwilkę coś ostatnio weny brak na pisanie a więc tylko tak grzecznościowo...
wszystkiego dobrego z okazji naszego święta...
uciekam pa
ja tylko na chwilkę coś ostatnio weny brak na pisanie a więc tylko tak grzecznościowo...
wszystkiego dobrego z okazji naszego święta...
uciekam pa
reklama
agatkaT
odkryłam, że mam perfecte extra slim (tą niebieską) i szukam czy można ją stosować w czasie ciąży... I nic nie mogę znaleźć!!! Ten preparat strasznie chłodzi... i nie wiem czy jakaś substancja nie zagrozi Maleństwu.
Wysyłam linka, żebyście wiedziały o czym pisze.
Uroda i Zdrowie
Wysyłam linka, żebyście wiedziały o czym pisze.
Uroda i Zdrowie