Dzień dobry!
Młody mi się chyba odpłaca za wczorajsze balety bo jest istny
przytulas totalnikus
Wszystkiego pięknego dziewczynki!!
Amandae dobrze Ci dziewczyny piszą, nic się nie martw!! niejedna z nas się męczyła z zarazkami
na zapalenie dróg moczowych najlepsza żurawina! naprawdę działa, ja tydzien przed porodem szybko musiałam leczyć
a dzień przed usg pokazało że mały waży jakieś 3,5kg a urodził się ponad 4, więc też się tym nie zamartwiaj;-) głowa do góry, będzie dobrze!
Skrzat zdrowiej!
Kozaczino - Twój Rudi jest po prostu boski
Ilonka powodzenia u lekarza!
Guziku biedny jak sie czujesz??
powiem wam ze pomimo tego ze dziwnei sie czulam bez m i Gabi to odstresowalam sie
wiec dzieki dziewczynk iza wieczor
dokładnie! mi tez się strasznie tęskniło za chłopakami - moimi, nie gołodupcami
i ogólnie powiem tak - chłopaki średnio umieli tańczyć, ale wyglądali nawet nawet zwłaszcza jeden;-) ale najfajniejsze to były moje towarzyszki - dzięki dziewczyny :* dzięki Wam było naprawdę fajnie!!!
biedna Gabi, mam nadzieję, że już lepiej!!
Kozaczino dla jednego tańczącego było warto. Ale cicho bo mnie Mąż zastrzeli.
ale którego?? chyba nie pierwszego?? on jest mój!! piiiiiiiissssssk
Natuśka trzeba było iść z nami!!!! na drugi raz Cię wyciągam za uszy
i co Wy sie tak od paru dni przepraszacie ze Skrzatem??
Pytanie do byłych już Ciężarówek. Jaki krem polecacie na rozstępy? Zaczęły mi się pojawiać na brzuchu koło pępka. A widziałam przed chwilą zdjęcie jednej Marcówki... I nie chce tak wyglądać!!!!
macie coś sprawdzonego?
wiesz co, ja się całą ciążą smarowałam mustellą, ale ona dosyć droga jest. i do 9 miesiąca wszystko było ok, a potem dosłownie w oczach popękała mi skóra :-( podobno to genetyczne jest, zapytaj swojej mamy jak u niej sprawa wygląda, bo zapewne będzie podobnie u Ciebie - oby jak najmniej rozstępów
kurde chyba od godziny posta piszę, bo mlody ma maruda
spadam, miłego dnia!