reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hihi, Katarzyny rządzą na forum poznanianek :-)

:tak:

nie da się ukryć ale Katarzynek jest tu wiele, kto wie, może i rocznikowo jesteśmy blisko, i imie było
wtedy bardzo popularne????;-):-)

co do pogody to faktycznie nas nie rozpieszcza :no::no: a może któraś z Was ma na chwilę obecną niepotrzebne kalosze nadające się dla chłopca rozmiar 22/23, ewentualnie mogę pożyczyć granatowe ocieplane 25 ( też już używane, dostałam od kolegi z pracy, ale niestety dla mojego na przyszły rok, teraz dużo za duże), ponieważ jadę w sierpniu nad morze to muszę się zaopatrzyć w kalosze, choć mam szczerą nadzieję ich nie używać, bo chyba będzie LATO jeszcze tego roku????:nerd::nerd::nerd:

Biedronka, co do lekarza - kobiety, możesz podejść do przychodni na Kasprzaka ( koło dziecięcej PROMYK), rejestracja tak troszkę w dół jakby w piwnicy, ale nie wiem kiedy babka będzie przyjmowała, bo w chwili obecnej jest na L4( chyba po jakimś wypadku), ja byłam do niej zarejestrowana, ale przepisali mnie do faceta, ale możesz się zorientować, to jest najprawdopodobniej nr do tej rejestracji: 061/866 00 18, ale facet też był całkiem do rzeczy :-):tak::-D;-)

Jarzebinka niestety moja Sandzia ma kaloszki 20/21 wiec niese\tety nie pomoge.
Jesli chodzi o lekarza to ja chodze na Lecha do faceta tel podam póxniej. Pozdrawiam

hihi, Katarzyny rządzą na forum poznanianek :-):tak:
joł joł!!!!!!!!
okokaj6.gif

no co Ty katasia pewnie,że wszystkie tęskniłysmy
joł joł
okokaj6.gif
!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzwoniłam do Katki.
Drugi dzień robią jej badania, zrobili dokładny wywaid lekarski a w tej chwili już pewnie ma najważniejsze badanie - rezonans, po którym prawdopodobnie będzie wiadomo co i jak dalej...
trzymajta kciuki aby było OK.
Jak coś będę wiedziała więcej to dam znać.
Katka pozdrawia.
joł!!

dzięki Słowiczek za info, też pozdrów Katkę od nas wszystkich i każdej z osobna :rofl2::rofl2::rofl2:prawda dziewczęta, że ją pozdrawiamy i życzymy powrotu do zdrowia!!!

reklama
Do góry