reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

leyna,a co Ty tam robisz,że mnie widzisz;) nie jestem póki co samotnym rodzicem,więc spoko:)nie martw się ciotka...już pisałam kiedyś,ze mi się życie pojebało doszczętnie i nie wiem co będzie...jeszcze 2 tyg i będę wiedziała...bo tyle czasu ma mój mąż na określenie się...dłużej czekać nie chcę:(((( przepraszam,ale więcej powiedzieć nie mogę,bo przez klawiaturę by mi nie przeszło:-:)-:)sorry::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::sad::sad::sad::sad:

reklama
BIEDRONKO rozumiem i przytulam Cię bardzo mocno :tak:

a co wątku dla samotnych... trafiłam przez przypadek... ja tak już mam... jakieś fluidy mnie przyciągają w różne miejsca, do których teoretycznie zaglądać nie powinnam... jestem wiedźmą :cool2:

heloł
ojoj BIEDRONKA - oby pomyslal...aktualna sobota?
Leyna - masz miotle?hyhyhyh

a ja wasnie popykalam sobie w Diablo i postanowilam sobie jeszcze na bb zajrzec,a mialam sie polozyc o 20:30:dry:.

Buzka od Katki

katuś pewnie,że aktualna ino powiedz mi o której i obym trafiła,bo pewnie wysiądę nie na tym przystanku,a wózek mam kontuzjowany,więc towary w rękach nosić będę:)

Hej dziewczyny!!!
Nie było mnie trochę :zawstydzona/y:
Ale w tym czasie pojechałam sobie do szpitala i urodziłam Maksia :tak:
Mały miał żółtaczkę i walczyliśmy z nią cały tydzień :wściekła/y: więc spędziłam w szpitalu 11 dni :wściekła/y:
Ale mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej ;-)

Jolka GRATULUJĘ!!! troszkę szybciej sie rozdwoiłaś niż myślałam, ale najważniejsze, że Maksio już zdrowy :-) buziaki dla małego :tak:

jola, również przesyłam GRATULACJE i trzymajcie sie ciepło i na pewno będzie lepiej

a moje dziecko chyba sie rozkręca i powoli zasób słow mu się powiększa, powoli przestaję prowadzić z nim monologi, a można powiedzieć,że rozmowa przypomina rozmowę, przynajmniej stara się powtarzac coraz więcej wyrazów, i coraz więcej słow przechodzi metamorfozę i przypomina już pełne wyrazy np:
si - sisia-a już jest siusiu
oraz zaczyna łączyć wyrazy: mama tu, tata daj

dzisiaj pogoda nas nie rozpieszcza, ale życzę pogody ducha i słoneczka

reklama
Jolka - przeogromne gratulacje :-) Dobrze, że Maksio już z Wami i że już jesteście w domku :-)

nie mam weny... nie piszę dalej :baffled:

Do góry