reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hejo!!!!!!!!!!!!!!!!!
właśnie wróciłam z 2 dniowej wycieczki z Wrocławia, byłam odwiedzić tamtejszą rodzinkę, pogoda mocno nie dała nam się nawet we znaki, ale za to wózek-a raczej jego waga, poprostu koszmar, nie jest to napewno wózek turystyczny, wszędzie schody(pociąg, tramwaj i te stare kamienice) dlatego w sobotę idę sobię kupić duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo lżejszą spacerówkę :zawstydzona/y::-) bo ciężartych wózków nie jest chyba pomyślany z myślą o matkach, poprostu ....................................................:-);-) niepotrzeba już siłowni, wózek, dziecko czasem jakieś zakupy i ręce opadają

co do słoneczka , to ja moge troszke się pochwalic ale jestem już opalona, szczególnie,że ja bardzo lubie poleżeć na słoneczku i się powygrzewać, małego chowam do namiotu, więc każdy jest zadowolony,
a może w sobotę jak będzie pogoda spotkamy się w większym gronie nad RUSAŁKĄ ?

reklama
Witam :-)

Katko - niech popada jak najbardziej... niech się w końcu trochę trawa bardziej zazieleni, bo na razie to zżółkła od słońca :baffled:

Jarzembinka - ja jak najchetniej na spotkanie, ale niestety ta sobota odpada... mój mąż musi być w pracy a popołudniu ja lecę do fryzjera i to pewnie potrwa jakieś 3 godzinki... :sorry2:

No nic... ja pozdrawiam i zmykam :-)

Wanda - no masz racje,niech popada,ale akurat w weekend;-)

A jaka fryzurke sobie zrobisz ?

A ja wypije kawke i ide budzic piekne,bo Zuzia do przedszkola idzie na 9.

Pozdrawia Katka:ninja2:

mieliśmy w sobotę jechać na działkę, ale jak ma popadywać... to może byśmy zostali w domu i okna bym pomyła :confused: wiem, brzmi dziwnie: myc okna podczas deszczu, ale kurcze są brudne a ja nie mam czasu.....
dajcie mi trochę wolnego czasu.....

Hejka :-)

Leyna - dokladnie to sobie pomyślała - myć okna w deszczu :laugh2::laugh2::laugh2: Ale wiesz co... chyba mnie natchnęłaś, też mam brudne... chyba idę myć :-D:-D:-D

Katka - nie mam pojęcia co zrobię z włoskami :-) Na pewno farba na odrosty, na pewno jakieś podcięcie, ale pewnie nie zmienię fryzurki znacznie :-) Lubię moje włoski... no i zapuszczam dalej :-)

wanda - a ja myslalm juz ze to nowe zdjecie w avartarku to TY po fryzjerze juz;-):cool: hyhyhy
leyna - ja chce weekend urlopu..............SAMA:cool2:

Hania spi,Zuzia w przedszkolu,ja sobie posiedzialam i ide cos porobic,

Pozdrawia Katka:ninja2:

reklama
BIEDRONKO, przepraszam, jeśli jestem wścibska, ale co Ty kochana robisz na wątku samotnych rodziców?? co się dzieje? :szok: :-( oczywiście, jeśli nie chcesz/nie masz ochoty/uważasz, że to nie moja sprawa, to nie odpowiadaj, ja się nie obrażę ;-) tylko jakoś tak smutno mi się zrobiło...

Do góry