reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hejka wieczorkiem!!!
Moje potworki już śpią albo udają ;-)
Męża w domu niet...teraz jest już w samolocie w drodze do warszawy z amsterdamu...

wiecie co dzisiaj zrobiłam?
Ostrzygłam ładnie młodego, tak nie za krótko i na wykończenie wzięłam najkrótszą część aby go za uszkami podgolić...a wtym czasie gaba zadawała tyle pytań, ze strzygłam i odpowiadałam...i już prawie kończę a gaba wyskakuje z pytaniem na które odpowadając gestykulowałam i co nie chcący zrobiłam??? Dziabnęłam młodemu maszynką na czubku głowy taki fajny łysy placek....:-D:-D:-D:-D:-D
Oczywiście musiałam go zgolić...i chodzi młody teraz z włosem na 2 milimety...
Ale ze mnie macocha niedobra...

slowiczek - wchodzac na forum myslalam sobie o Tobie,patrze na regionalne a Ty juz cos naskrobalas:-):-):-):-):-)
Moje piekne spia juz od 20.
Ja mam wolna chate rowniez.Meza niet...
Lukasz przynajmmiej nie spoci sie w te lato ;-);-);-);-);-),wlosy mu odrosna i bedzie oki.
Mnie Zuzia zagaduje w kolko,ze chcialaby miec takie krotkie wlosy jak Hania.A ja sie zastanawiam czy jej sciac - niech zobaczy,czy zostawic te zlote warkocze.

Zaraz bede myskac do lozeczka,zeby sie wyspac..AHAHHAHAHAHAH,dzis 2 nocka odstawiania.

wanda - hihihii..dobre,jak bede sobie zapodawac szalwie,to zdam potem relacje,czy mi ubylo cos tu i owdzie ;-)

Wanda a gdzie się urlopujesz????

A na Pojezierzu Krajeńskim nad takim małym podobno bardzo czystym jeziorkiem :-) Agroturystyka pełną gębą hehe :-D Ale niesamowicie sie cieszę, bo bardzo dużo sportów można uprawiać na miejscu - od nudnego wędkowania dla panów przez rowery, kosze, siatki po sporty wodne - a kajak mnie najbardziej kręci właśnie, a mojego męża windsurfing (buahaha - już widzę te "wyginam śmiało ciało" przy jego "lekkiej" nadwadze) hehe

Słowiczku - wyobraź sobie, że też dziś Wiktorka strzygłam maszynką - ale króciutko na 6mm:-) Teraz taki łysolek z niego, ze się napatrzyć nie mogłam :-D:-D:-D Super wygląda...
Katka - nie obcinaj jej czasem tych pięknych blond włosków :no: A te dzieciaki to maja pomysły - Wiktor już kilka razy chciał farbować włosy, bo skoro mama tak robi, to on też :-D:-D:-D

No nic, uciekam spać... Dobranoc

wanda, dzieciaczki faktycznie mają niesamowite pomysły, a szczególnie jak podglądają starszych - mój mały nie przepuści mężowi golenia

słowiczek, troszkę Ci zazdroszczę,że już zaczęłaś, ja też sie wybieram, a ponieważ sprzedaliśmy nasze stare autko, nowe jakie kupimy będzie w przyszłości dla mnie, więc ja zaczynam od autka - jakieś tico, uno albo matiz ( coś w tych klimatach, małe ale 5 drzwi dla wygody z dzieckiem a przyszłościowo z dziećmi) a rodzinny samochów kupimy w przyszłym roku, i może uda nam się utzrymywać dwa autka, ale to narazie plany, najbliższe to prawko, a Tobie powodzenia

Katka, mam tylko nadzieję,że przy tym odstawianiu nie będą bolały Cię piersi, ja pamiętam,że jak nie mogłam nakarmić młodego, to strasznie bolały, a ściąganie nie szło najlepiej, więc życzę przjścia na kaszkę bezbólowo

a Wszystkim Wam życzę dzisiaj słonecznego dnia :laugh2::happy::-);-):-D:tak::cool:

reklama
Wanda - moja Zuzka wymyslia ostatnio,ze powiedzmy poniedzialek,to bedzie osttani dzien kiedy bedzie miala sandlaki,bo nasteonego dnia poodcina sobie paseczki i bedzie miala klapki :D

jarzebinka - nad ranem bola mcno,sa ogromne,w dzien j karmie wiec spija.W szpitalu bede pila szalwie.Jakos sobie dam rade.Dzis Hani obudzilasie raz w nocy,o 4.Ale cyca odstala dopiero o 5:30.Wczesniej maz chyba nie da rady zrobic kaszki.

Moge dawac Hani kaszke kukurydziana jedynie,bo z jej problemami kupkowymi kaszki za bardzo zapychaja.

A ja dzis mialam pelna chate.Maz,Zuzia w domu i rajd po przychodni,Najpierw z ZUzia u dzieci chorych - ma abgine.Potem u zdrowych - z wynikami Hani i popytac jakie mleko itak dalej.

Zaraz ide spac.
Pozdrawia Katka:ninja2:

Do góry