reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

julia a ja nie mam nic na koncie i nie mam jak odpisać:-D będę wiedziała tak za godzinkę co i jak :-)
No ja za godzinkę wychodze z domu więc wrazie co to zadzwonie do Ciebie:-)

Mam nadzieje że dotre bo Damianek ma chorobe lokomocyjną:-( ale wysiade wczesniej i pójde spacerkiem

reklama
dziewczyny czy sa jakieś miejsca w Poznaniu gdzie spotykacie się jak jest ciepło??? jejku strasznie się nudzę w domku a chętnie nawiązałabym nowe zjamości z mamuśkami....teraz kiedy spodziewam się drugiego dziecka to już wogóle czuje się samotna..

andrewa88 witaj,
piszę na poznaniankach od prawie 7 miesięcy i dopiero teraz zaczęła się taka fala spotkań, myślę że na wiosnę jakieś spacerki się pojawią:) Z jakiej części miasta jesteś? No i napisz ile ma Twoja pociecha i w którym miesiącu ciązy jestes:)

Witaj andrewa88!

Młoda od godziny śpi więc zdążyłam zrobić obiadek. Dziś kuchnia serwuje kluski śląskie z mięskiem i sosem.
Ciekawa jestem jak film sie Wam podobał. Fajny?

No i juz po...fajne spotkanko. Z filmu pamietam końcówkę...moje dziecie upatrzyło sobie schody i koniec :-)
padł jak kawka ledwo co wyjechałam z parkingu i odpłynął. Szkoda, ze mamuski sie tak rozeszły nast razem myślę spacer na swiezym powietrzu:)

andrewa88 witaj,
piszę na poznaniankach od prawie 7 miesięcy i dopiero teraz zaczęła się taka fala spotkań, myślę że na wiosnę jakieś spacerki się pojawią:) Z jakiej części miasta jesteś? No i napisz ile ma Twoja pociecha i w którym miesiącu ciązy jestes:)

ja jestem z Rataj...mieszkam zaraz koło Malty:-)mam synka ma 3,5 roku i drugie dziecko w drodze-21 tydzień

reklama
Skrzat witaj z powrotem i nie znikaj na tak długo!! sto lat dla Basi! ale ten czas leci, zaraz do roczku będziesz się przygotowywać ;-)

No i juz po...fajne spotkanko. Z filmu pamietam końcówkę...moje dziecie upatrzyło sobie schody i koniec :-)
padł jak kawka ledwo co wyjechałam z parkingu i odpłynął. Szkoda, ze mamuski sie tak rozeszły nast razem myślę spacer na swiezym powietrzu:)

fajnie że się poznałyśmy, ale na jakieś pogaduchy to trzeba inaczej się umawiać :-p
ja z filmu pamietam początek, kiedy młody siedział grzecznie.. pod koniec upodobał sobie trasę do drzwi i latali razem z Zosią:-D (Guziczek sorry za obślinienie niekapka!:-p a swoją drogą jaki to? bo młodemu się spodobał:-D) ale ogólnie film średni, przereklamowany... ja poszłam z Guziczkiem, Asią i Julią na maka:-D
u mnie Seba też padł po drodze... teraz wszystko rozwala i tańczy :-D

edit: Natuśka szkoda że nie dotarłaś :(

Andrewa86 a z której strony Malty jesteś? bo z jednej mamy Natuśkę, a z drugiej Lilou :)

Do góry