reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
też mam dzidziusia i też miałam Lovele na początku, ale żadnych efektów po zmianie nie było, to samo przed i to samo po, kupie coś innego teraz i zobacze...

od 10 rano robie ;/ jak nie z jednym brzdacem to z drugim , troche rodzice pomogli :) jeszcze tyle zostalo ze az mi sie nie chce na samam mysl :p chyba ze oleje sprawe jutro i przyjde :p albo tak jak Wy apdne po kinie tylko nie mam pojecia o ktorej sie filip obudzi zanim zje to pewnie 4 bedzie :wściekła/y: kurde a tak blisko mam :wściekła/y:
No to wpadaj po kinie:tak: tylko niech któraś mi podpowie o której się film kończy

mi już czasu na facebooka nie starcza - mam forum i nadrabiam wciąż czytanie hihi, a tak sobie myślałam że jak wrócę do pracy to sobie konto założę a tu tyle do zrobienia mam w ciągu dnia że ledwo do was zerkam.
Uciekam się myć i spać buziole dla wszystkich:-)

o mamo jaka ja zmordowana jestem - padłam jak usypiałam małego... kompletna dętka, jak mąż wrócił to ja ani ręką ani nogą, ledwo oko otworzyłam ;) ale że zrobił kanapeczki, laptopa włączył to sie zwlokłam :p

do zobaczenia jutro! ja będę tak ok 11.40 tak myślę...

Natuśka mam nadzieję, że Filipek obudzi się wcześniej i dotrzecie!

kurde zapomniałam co chciałam jeszcze...

Kozaczino spacerek w ndz jak będzie ładnie? jak nie to mogę Ci podrzucić któregoś wieczoru :)

zmykam, dobranoc!

reklama
Do góry