reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

o proszę, Natuśka nadal nie śpi :) planowałyśmy kupić kawę na dole i iść na stoliki na górę, też bym się nie pisała taką grupą na kawiarnię :D
miłego i owocnego sprzątania, a jakby co to dzwoń do mnie gdzie jesteśmy i czekamy na Was!!

teraz już serio zmykam ;)

reklama
No witam się i mykam bo powoli szykuję Zosię do drzemki myślę żę położę ją o 9 z groszem to mi pośpi tak do 10.30 i nie będzie taka dzikuska jak na AM ;/

Do zobaczenia w malcie:)

hej,
wróciłam i połączyłam się ze światem:)
Ale żeście przez ten tydzień napisały, ponad 100 stron, więc odpuszczam czytanie, mam nadzieję, że się na nowo wdrożę:)
Widzę, że dziś spotkanie w kinie, to życzę udanego wyjścia. My nie dotrzemy, mamy trochę daleko, a poza tym za późno się dowiaduję:(
U nas ok, czeka nas sprzątanie mieszkanka, bo się zakurzyło jak nas nie było no i trzeba się ogarnąć i powrócić do rzeczywistości:p
Basia dziś już konczy 7 miesięcy, boszzz kiedy to zleciało...ogólnie mała robi coraz to nowe postępy. Dziś siedząc i opierając się rękoma o moją rękę zaczęła podnosić pupę, słownik wyrazów też się powiększa...mamamama, tatatatata, dadadasda, lalalalala, aaa..nianianiannia, heniaheniahenia...wiec mamy z niej nielzy ubaw:) No i słoiczki wcina, owocyk słoik cały i ostatnio nawet zjadła praktycznie cały 190g Hipp:szok:
Zmykam, do usłyszenia!

mi już czasu na facebooka nie starcza - mam forum i nadrabiam wciąż czytanie hihi, a tak sobie myślałam że jak wrócę do pracy to sobie konto założę a tu tyle do zrobienia mam w ciągu dnia że ledwo do was zerkam.
Uciekam się myć i spać buziole dla wszystkich:-)
mam to samo nie wiem w co ręce włożyć ;)

Witam :)

ja wczoraj od 4:50 na nogach i do pracy potem szybko do domu po dzieciaki na spacer do sklepu potem mieliśmy gości i ledwo się wyrobiłam ze wszystkim Emilka torcikiem zachwycona :) no i na koniec szybko kąpiel dzieci i szłam na kurs na prawko zleciało mi do 21:30 wróciłam a w kuchni sterta prania w pokoju sterta ciuchów wiec do północy jeszcze sprzątałam ...myślałam że sobie dziś pośpię a mały wstał przed 7:00 i teraz ma drzemkę

i kiedy tu do was zaglądać i to wszystko nadrabiać ????
korzystam z chwili jak mały śpi i zaraz uciekam bo muszę do pracy się szykować dziś popołudniówka wiec do wieczora ...

Gosiak na pełnych obrotach...ale lepiej miec co robic niz sie nudzic :)

Niko padł oby sie wyspał bo cos dzisiaj marudny z rana, nocka kiepska ciagle sie budził i jęczał..zjadł 210 kaszki na gesto i troche pawia puscil...juz 2 raz w tym tyg :/
za to wczoraj jajecznice z 2 jaj na kolacje mu zrobilam to jakby mogl to by zjadl cała miske:-)

Skrzat welcome back :tak:
Ja nie wiem czy na kawke pojde z Wmai po filmie, zobaczymy jak z moim łobuzem dam radę :-)

Hej!
Kurcze ale połamana jestem. Mąż sie rozwalił w nocy a ja tak na boczku spałam bo jak przesunąć go.
Młoda od rana szaleje. Aktualnie wywala wszystko z łóżeczka. Jak ona dzisiaj będzie taka marudna jak wczoraj to ja chyba padne.

Witam wszystkich cieplutko z rana
Ja wczoraj byłam w Swaju na odwiedzinach u kumpeli i jej małej śliczenj 2,5r córeczki mła cudowna a jak solat śpiewała a jak gadała po swojemu (zero zrozumienia) ale było świetnie

pozdrawiam i nadrabiam zaległośći w necie ;)

reklama
Do góry