reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
rikapa wrazie czego to możemy się zgadać:tak:

założyłam konto na facebooku ale musze to ogarnąć bo to dla mnie nowość:-D

Hej
dopiero dotarłam do kompa, ależ jestem dzisiaj zmęczona :-) dobrze że młoda już śpi :-)

Julia bardzo się cieszę że wyniki dzieciaków są dobre :-) super zdrowie najważniejsze !!

Tygrynko ja jestem dostępna codziennie koło 18-19 lub po 20 :-) no i weekendy niestety w tą sobotę mam szkolenie wrrrr. A na spacery to po pracy już nie daję rady z młodą iść bo nim ja wrócę to jest 17 :-( Z babcią sobie spaceruje po odebraniu ze żłoba :-)
Fajnie że spotkanie wam wypaliło i jutro kino za dobrze wam ;-p

Marta
Tygrynka
Poziomka
Ilonka
Brzoskwinkaa :-)

i ja jeszcze i Guziczek:)

poziomeczka to ja album wezme:)

wpadam tylko na chwilke i zaraz myklam spac jakas jestem padnieta.... mala wlasnie zasnela cos marudala przy usypianiu:(
jak ja sie ciesze na te kino jutro:)

rikapa i julia mam nadzieje ze przynjamniej na kawie sie spotkamy:)

to od jutra dziewuszki papapapap dobranoc!!!!

MamaGabi wątpie żeby to był proszek, bo zmieniałam, poza tym mam ustawione na kilka płukań a dużo tego nie sypie...
ehh fajnie tam macie dziewczyny, zazdroszcze wam... :( kino, kawa... oj fajnie, fajnie, że tam siebie macie nawzajem :) a czy ja mogę te foty też obejrzeć czy nie bardzo??

reklama
Hej

Julia bardzo się cieszę że wyniki dzieciaków są dobre :-) super zdrowie najważniejsze !!

p
Jednego dzieciaaczka ale to już coś:tak:
MamaGabi wątpie żeby to był proszek, bo zmieniałam, poza tym mam ustawione na kilka płukań a dużo tego nie sypie...
ehh fajnie tam macie dziewczyny, zazdroszcze wam... :( kino, kawa... oj fajnie, fajnie, że tam siebie macie nawzajem :) a czy ja mogę te foty też obejrzeć czy nie bardzo??
Kochana nie ważne i le sypiesz i ile płuczesz, proszek to proszek:tak: ja piore w dzidziusiu bo na lovele są uczuleni

Do góry