reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

heheh Skarzt jaki ten świat mały:) A ja właśnie byłam chyba u wszystkich możliwych i każdy za mój projekt chciał ok 2500 i do tego jeszcze próbowali mi wmówić że nie da się zrobić takiej sukni w całości tylko z podziałem na gorset a pani Basia nie dość że tanio to jeszcze bez podziału więc dla mnie jest nr 1 jak będę kiedyś miała inne fanaberie odnośnie sukienek to pędzę tylko do niej:)

reklama
Hej!
Widze że znów temat ślubu. Ach jak pięknie wtedy było. Tacy podekscytowani i ten stres. Aż mi łezka w oczku kręci.

Mała mnie dziś kupą przywitała więc sie obudziłam szybciutko. Teraz malutkie dobudzanie sie kawusią i zabieram sie za robienie fasolki po bretońsku.

Miłego dnia!

Niezadąże za Wami poczytałam "po łebkach" aa więc ja mam przyzyany urlop wychowawczy a że mam rodzinne to i mam 400 zł zasiłku wychowawczego:tak:

Co do słoiczków ja sama gotowałam obiadki a słoiczki było tylko awaryjnie jak nie było czasu albo byłam cały dzień poza domem

Co do krawcowej to niepolece:no: choć ze swojej byłam zadowolona ale Ona tylko przerabiała moją suknie bo była w rozmiarze 38 a potrzebowałam 34:-D

Witam wszystke poznanianki !!
Jestem z Poznania i nie długo zostanę mamą czy można się do was dołączyć?
pozdrawiam

Brzoskwinka duuzo latania ale ja lubię jak coś się dzieje więc dzien szybciutko ci zleci, a co do fryzjera to ja dość często bywałam właśnie w pestce (zaraz przy wejściu) i dość tanio mają bo cięcie i modelowanie za 45zł;-)
właśnie tam chce iść :-) jutro pojadę zapisać się na termin..

edit.

ja niedawno wróciłam z zakupów, odpuścilam sobie centrum, tylko plaza i pestka, a potem kaufland, bo tam mają najtańsze bebiko...
w pepco małego obkupiłam, był taki super dresik za 15zł, normalnie jak za grosze! kilka koszulek i inne pierdoły :-)

Ostatnia edycja:
ja urodze w kwietniu a ślub biore w czerwcu warto mi załatwiać rodzinne na dziecko?? Na pewno do końca czerwca bym sie załapała? bo na pewno bede miala macierzyńskie choć na wychowawcze sie nie zalapie bo umowa o prace mi wygasa w 30 sierpnia.

ja chyba się rozłożyłam gardło mnie boli i troche kataru przespałam sie a teraz gorąca herbatka no bo co tu robić musze się pilnować żeby nie zachorować

Witaj an82:) miło ze dołaczasz od nas:) Gratuluje ciazy i zycze pomyslnego rozwiazania... a gdzie bedziesz rodzic? i kuruj sie kobieto:)

ja po obiadku dzisiaj warzywka na parze (kupilam te nowe z Hortexu chcialam zobaczczyc co to jest) i kurczak w sosie smietanowo ziolwym i ryz:) mniammmm

mała walczy na macie a tatus z nia:) he he he

reklama
Jest tyle szpitali w Poznaniu ale pewnie będę rodzić na Polnej, mam bardzo blisko na Raszeii. Chociaż powiedziałam mojemu M że nich mnie wiezie gdzie uważa mi to wszystko jedno. Trzeba mieć szczęście żeby trafić na dobrą ekipe w szpitalu wiec jedziemy "na chybił trafił" :-D

asiapiersa ale mi narobiłaś apetytu mniam smaczne! Ja dzisiaj pomidorową miałam ;)

Do góry