reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
an82 może się spotkamy na porodówce ;)

Fajnie by było jakbyśmy sie spotkały :-)

aisapiersa a jakim rejonie mieszkasz ja mam świetną fryzjerkę na ul. Skarbka (pomiędzy grunwaldzką a marcelińską blisko grochowskiej ) super dziewczyna i świetnie włosy robi no i nie drogo. Ja u niej będę robiła sobie fryzurę na ślub. Zawsze jak do niej jadę, ona mnie się pyta jaką chcę fryzurę ja jej mówię że nie wiem niech coś wymyśli (bez udziwnień) no to bidok obcina w trakcie wychodzi jakaś koncepcja :-)

Teraz zapuszczam włosy by mieć z czego układać na ślub. chociaż kiedyś zrobiła mi z krótkich włosów koka ładnego nawet sama się zdziwiła że jej wyszło

ładne to i za 5zł to na serio sie opłaca tylko mi tu lidla nie wybudowali jeszcze (centrum miasta) ale może powiem kumpeli to mi kupi jak będzie

brzoskwinka widzialam go na zywo - i nie moge zrozumiec tych raczek - wygladaja jak jakies rozki owada :D.... np. biedronki:p...
nie bardzo rozumiem czego szukasz ;/... hmmmm
noo wygląda jak pszczółka :-D ale wierz mi ten wózek jest bardzo wygodny, ale potrzebuję jakąś alternatywę. bo mieszkam w bloku i wieczne znoszenie tego wózka mnie męczy. mieszkam na 3p. a u nas to już zdarzały się włamania do wszystkich piwnic jednocześnie :/ więc trzymamy wózek na półpiętrze.

no szukam laski - parasolka inaczej :-)

np.
Wózek Quest Sport - Maclaren - Wózki spacerowe - Pati i Maks

Wózek Cicada - Pierre Cardin - Wózki spacerowe - Pati i Maks

Wózek Joker - Coneco - Wózki spacerowe - Pati i Maks

tylko no dobrą sprawę zastanawiam się, czy wogole jest sens, żeby kupować parasolkę, bo ten co teraz mam nie jest najgorszy..

reklama
kaufland tez daleko :-( uroki centrum miasta
ale że biedronka tu jest to dziw, wiecie jak się cieszyłam jak się dowiedziałam że otwierają biedronke (jak dzieciak), a jak żebracy zaczeli stawać i żebrać pieniądze to interweniowałam do samego centrum biedronki Jeronimo (no bo strach wejść było) hihihi napisali mi że jakby się to powtórzyło to mam pisać do nich

Do góry