reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
chodzi o to że jeśli macie przyznany zasiłek rodzinny na dziecko to płacicie 50% w przedszkolu za pobyt dziecka, jedzenie jest pełnopłatne. Jeśli dziecko jest chore i niepełnosprawne (to jest zwykle w domu) a tylko pobyt w przedszkolu może polepszyć sytuację to wtedy zaświadczenie lekarskie jest potrzebne ;-)

Jestesaniolkiem to studio uroda czy jakos tak, ode mnie za slubna wzial 80 zl, a bylam bardzo, bardzo zadowlona bo mam cienkie wlosy i okraglam twarz...zdjecie w profilu to jego dzielo..polecam przejdz sie na probna, koles jest odjechany, ma swoje wizje ale trafie w moj gust i zawsze dobrze doradzi:)

A to czytałam rano jaqk jeszcze tylu stron nie bylo...ale wyleciało mi z głowy, ze mialam ci odpisac:) No chętnie sobie pozycze po powrocie, jak pozyczysz;p:):)

jakbym nie chciała pożyczyć to bym się nie odzywała że mam ;) a tak to bardzo chętnie :) (myślałam że przeleciałaś mój post i nie zauważyłaś że mam akurat to czego szukasz:)) a masz Pierwszy rok życia dziecka? tam też są jakieś przepisy... Zresztą wezmę co mam jak się spotkamy :) Chyba że wpadniesz na kawkę, zapraszam :) Miłego wyjazdu!

Jestesaniolkiem to studio uroda czy jakos tak, ode mnie za slubna wzial 80 zl, a bylam bardzo, bardzo zadowlona bo mam cienkie wlosy i okraglam twarz...zdjecie w profilu to jego dzielo..polecam przejdz sie na probna, koles jest odjechany, ma swoje wizje ale trafie w moj gust i zawsze dobrze doradzi:)
dzieki :)... na pewno tam zajrze :).

jeszcze w tym miesiacu zamieszkam na koscielnej, ciekawe jak to bedzie :).

a profilowe piekne :)

tez mam cienkie wloski i podwojna grzywke ;D (po porodzie zaczela mi rosnac:baffled:) i myslalam o kreconych wlosach bo mam proste, ale watpie by cala noc mi sie utrzymaly loki i chyba zdecyduje sie na kok :).

a pytanie: o dobra krawcowa w poznaniu - do szycia sukni slubnej?? :)

dzien dobry:) my juz z bandytka nie spimy....

jezeli chodzi o Gerbera to ja nie kupuje tez wole Hipp i Bobovite:)

a zreszta ja jestem na etapie wprowadzania dan i bije sie z myslami czy gotowac czy te sloiczki...i sama nie wiem jednego dnia tak mysle innego inaczej.... M.uwaza zeby dawac malej sloiczki narazie a potem od roku normalne jedzenie.... zopbaczymy jak to w praktyce wyjdzie.

o wychowawcze sie nie staralam bo jaksie przeprowadzilismy tutaj to nawet nei zdarzylam pojsc do pracy bo zaszlam w ciaze....

juz tak szybko wprowadzasz?? a krmisz piersia??
ja raz gotuje, raz kupie sliczek, zalezy.... :)
wiem ze Niko od deserku woli starte jabluszko i z jakims innym owocem... takze kupuje pare jablek i codziennie mu trez a to raz z marchewka, raz z banankiem itd....

reklama
hej witam się z rana :-)

dzisiaj na forum nie posiedzę, za godzinkę zmykam na miasto..
plaza, pestka, centrumm.. trochę latania będzie :-)

miłego :*

Do góry