reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

an82 ile kobiet tyle opini na temat szpitali,pare dni temu poruszalismy tu ten temat juz.... ja powiem tylko tyle ze rodzilam w sw.rodzinie i jestem bardzo zadowolona z poytu tam i z opieki jaka sprawowali nade mna polozne i nad moja niunia:) i jakbym rodzila drugi raz to tez napewno tam:) ja pomidorowej nie moge mam uczulenie na pomidory i ketchup:( wiec w malych ilosciach zjem i tak mnie potem wysypuje....:(

reklama
Ja pierwszego na polnej a drugiego w św. rodzinie a gdyby trafiło się trzecie to wybieram św. rodzine:) było super:)

Ide pofarbowac sobie włoski bo siwe przebijają:zawstydzona/y:

an82 ja rodzilam na polnej ale hmmm no wlasnie nie trafilam na mila polozna, na wczesniejszej zmianie byla suuuper polozna i wogole ale no mi sie nie udalo :p... ale ogolnie chwale sobie nieziemsko ten szpital :).

ho ho nie było mnie tu kilka godzin, a widzę, że ruch słaby ;-)

mnie chyba coś łapie.. dzisiaj się wcześniej położę.

dzisiaj M. był u nas na chwilkę :-) jutro też się zobaczymy :-D

Tygrynka mam interes do Ciebie :-)

Adaś mi ostatnio odawala takie szopki, że szkoda gadać skacze po łóżku i lata po całym, nawet po krawędzi..
Raz niestety nie zdążyłam zareagować i spadł na dywan.. :/

a wgl w kauflandzie kupilam świetny odświerzacz powietrza. wygląda jakby bukiecik kwiatków w wazoniku a w środku jest płyn, który emituje zapachem świeżych kwiatów, fajna sprawa i tylko 5zł... :-)

Rikapa ja to do Ciebie wybieram się jak sójka za morze, sorki..
mam nadzieję, że jutro w końcu do Ciebie zajdę, muszę i tak obejrzeć wózki spacerowe,
mam teraz coneco flash, ale chciałabym jakiś mniejszy i lżejszy na wiosnę kupić..

An82 witaj na pokładzie :-)

Ostatnia edycja:
hej kobietki,

Co do szpitali to chyba nie ma tego idealnego, wszystko zależy od osób pracujących tam a jak wiadomo z tymi bywa różnie. Ja Oliwkę rodziłam na POlnej i byłam zadowolona,ale zobaczymy jak będzie teraz.

an82 może się spotkamy na porodówce ;)

Kurcze chyba Skrzat pisałaś że chodzisz na kościelną do fryzjera. Ja też chodzę tam tylko do Marty. ciekawe czy to samo miejsce, a nie pamiętam nazwy.
W piątek właśnie się wybieram, trzeba coś zmienić w końcu.

o 20 idziemy rozmawiać o mieszkaniu z właściecielami, podobno decydują się że chcą sprzedać...
a na 7 rano mam jazdy na prawko..jak ja wstanę :sorry2:?

Lilou trzymam kciuki zeby z tym mieszkaniem sie udalo:)

Skrzat9 moja dzisiaj tez tylko na rekach probuje z nai walczyc ale jakos marne efekty dzisiaj:(

tez bym chciala gdzies tu do dobrego i taniego fryzjera bo jak narazie to jezdze co dwa miesiace do siebie na mazury i tam chodze do fryzjera:)

mnie tez nadal gardlo boli i tez ide wczesnie spac zreszta i tak m. potrzebuje kompa bo ma znwou robote:(

Ostatnia edycja:
co tam Brzoskwinka? :)

jestem po 7 godzinach w Galerii Malta, ledwo na oczy widzę, a zaraz znajomi wpadną.. zaczął się ruch roczkowy :D mały dostał od mojej mamy lego duplo i super koszulę z kamizelką z H&M :) plus jakieś dodatkowe koszulki, bluzki, gwiazdki na ścianę.. dotarła też paczka z dekoracjami - te rzeczy są super! wróciliśmy do domu, a tu się okazało że tata kupił w ikei drewniane autka :D normalnie super dzień :p
a w ogóle to byłyśmy z mamą w Multibabykino na Turyście z Angeliną Jolie, nawet fajny film :)

kurdeeeee wcięło mi posta :/

Asiu a może jutro ze mną się wybierzesz do tej pestki? 45zł za cięcie. moja siostra sobie chwali i Guziczek też mówi, że zadowolona była. nawet z dzieciaczkami można by pójść :-)

jestesaniolkiem ja mam cos takiego
flapom.jpg
jest fajny, dobrze się go prowadzi, ale na jakieś spacery na lato chciałabym jakąś a la laskę, czy coś tak
że jak złożę, to mało miejsca zajmie.

edit.
Tygrynka nie masz za dobrze :-D

Ostatnia edycja:
reklama
brzoskwinka wstaw zdjecie z tego odswierzacza do powietrza jak tak ladnie wyglada u mnie mama robiła ryba dwa dni temu i dalej śmierdzi rybą w całej chacie jak sie wejdzie fujjjj (ale rybka była dobra)

Do góry