Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
najlepiej na-tuska przejdz się tam osobiście, bo więcej się od razu dowiesz.. mnie by się kilka stówek przydało..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrej nockiDobranoc laski!
a ja lubię Walentynki ...my idziemy 15. na wspolny masaz z szampanem i fonduemozemy z sauny skorzystać...a 14 pewnie wypijemy winko i cos zrobię do jedzenia tylko nie wiem co
a jaki tort zapraszaszpochwal się potem
.
bedzie dobrze, i pamietaj ze szczesliwa mama to szczesliwe dzieckoSkrzat910 nie bardzo mam się z czego cieszyć, jak moje życie unormuje się i ustabilizuje z M. to wtedy będę się cieszyła :-)
hmmmm moja mama mowila ze za borowanie rok temu dala 50zl! hmmmm...no to się cenią.. 100-150zł.. to ten mój awaryjny prywatny bierze mniej, a wiem, że dobry.. myślałam, że taniej będzie buu
orientuje sie któras z Was jakie kryteria trzeba spełniac zeby dostać rodznnne i platny wychowawczy??
wiem ze nie mozna przekroczyc kwoty 504 zł na osobe... ale to jest netto,brutto czy od dochodu liczone??