reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

w suchym lesie jest tez woda ozonowana i jest fajniej bo malo ludz i duze jakuzzi:) i ja tam z mala wbijam i siedzimy sobie jakies 40 minut:) sa dwie duze zjezdzalnie i maly brodzik dla dzieci i taki basen z torem do zjezdzania dla dzieci i bvasenik do nauki plywania dla dzieci:) cena wieksza niz na batorego ale mi sie podoba tam no i mam blisko przede wszystkim

ale mozemy sie w jakis dzien umowic jak bede miala auto to postaram sie wszedzie dojechac choc troche jeszcze boje sie zapuszczac troche dalej autem:)

reklama
Moja już poszła spać ufff..........

Ja też lubię w suchym lesie a najbardziej podoba mi się w kozich:) tam często z kumpelkami jeździłyśmy i mam pewien sentyment do tego miejsca:) ja tylko się wykurujemy to pewnie skoczę z młodą:)

ja tylko na chwilę bo mama mi szaleje po domu i wymyśla coraz to nowe zajęcia :D

Skrzat ja mam od piersi do talerza chcesz?:)

ja chodzilam na basen an batorego bo najblizej mnie :) ale chetnie bym zerknela na ten w suchym lesie :D ale wszystko za tydzien...

miłego dnia!

Dziewczyny poszałałyście z tymi postami:-D
Ja napisze tylko że Damianka rodziłam na polnej bo On potrzebował super opieki co do opieki matki po porodzie i całego porodu tragedia. Nataniela rodziłam w św. rodzinie i rewelacja i dla dziecka i dla kobiety rodzacej. Ile kobiet tyle zdań o spzitalach i lekarzach. Do lekarza od czasu pierwszej ciąży chodze prywatnie ciągle do tego samego i do dnia dzisiejszego co pół roku jestem u Niego na cytologii i teraz będe w lutym:tak: Bierze 100,00

Marciaa ostatnio coś nie odzywasz się u nas :-( jak Niko?

Brzoskwinka bo piszecie tyle postów, ze nie nadarzam to po pierwsze :-D Po drugie w domu ciągle ktoś, za małym biegam a jak mam chwilę to na necie i ciagle szukam cos na wesele a to szukam opinii i tak czas leci.

A Niko dobrze, nocki dalej ni w tyłek ni w oko. Wczoraj wlazł na stoł patrzę a on sobie siedzi na stole i w cukierkach grzebie taki dzikus. Własnie usnąl to mam czas odpisać. Jak pieknie biega w koło stołu i fotela i się sam puszcza już

Maluchom gratuluje nowych umiejętności

Nie ma za co dziękować.

Asia jak ja bym chętnie przeszła sie na basen.

jak sie wszystkie blizej poznamy to zapraszam Was do mnie na basen ;-)

laski u mnie w domku panuje grypa żołądkowa wczoraj umierałam ja dziś m;/
a więc tak tylko na szybkiego wpadam

zdrowka, mnie cos wczoraj mdliło ale przeszlo a z tego co wiem jelitowka panuje bo przyjaciolka i jej facet tez pochorowani....a to silny wirus :(

Moja już poszła spać ufff..........

Ja też lubię w suchym lesie a najbardziej podoba mi się w kozich:) tam często z kumpelkami jeździłyśmy i mam pewien sentyment do tego miejsca:) ja tylko się wykurujemy to pewnie skoczę z młodą:)
ja na kozie na basen często jeździłam za czasów poprzedniego związku, fajny jest i dużo możliwości do wyboru.
ale na batorego i do swarzedza jezdzilam jak w ciąży byłam i też jest fajnie, ale swaj to troche za daleko ;p

jak sie wszystkie blizej poznamy to zapraszam Was do mnie na basen ;-)
masz basen? :-D

reklama
A ja właśnie wstałam z drzemki z Adasiem.. wczoraj spał mi 3,5h.. myślałam, że dzisiaj też dłużej pośpi, bo chciałam z nim spać, źle się czuję, ale gdzie tam.. 1,5h i akcja zabawa się zaczęła :-D

Do góry