reklama
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Skrzat9 fajan ta stronka z przepisami napewno bede korzystac chociaz tez wole ksiazki ja malej powoli daje jabluszko i marchewke i tak sie zastanawiam czy nei za szybko.... moze zaczne ziemniaka wprowadzac zobaczymy
dzisiaj na basen smigamy z mloda moze jej te muchy z nosa wypedze bo oszalec mozna dzisiaj...teraz zasnela...
dzisiaj na basen smigamy z mloda moze jej te muchy z nosa wypedze bo oszalec mozna dzisiaj...teraz zasnela...
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja sie tylko witam i zmykam
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
hej Dziewczynki :-)
a ja z rana mam taki dziwny niemrawy humor.. no ale może popołudniu będzie lepiej..
Adaś od rana szaleje, zjadł bułkę i kabanosa drobiowego :-) niedługo jakiś deserek,
a potem kolo południa drzemka.. ja tez się chyba położę.. nic mi się nie chce..
na dodatek niezbyt ciepło na dworze.. :/
na dodatek byłam w biedronce koło nas i kurde nie ma huggies 5 :-(
a ja z rana mam taki dziwny niemrawy humor.. no ale może popołudniu będzie lepiej..
Adaś od rana szaleje, zjadł bułkę i kabanosa drobiowego :-) niedługo jakiś deserek,
a potem kolo południa drzemka.. ja tez się chyba położę.. nic mi się nie chce..
na dodatek niezbyt ciepło na dworze.. :/
na dodatek byłam w biedronce koło nas i kurde nie ma huggies 5 :-(
Brzoskwinkaa
Marciaa ostatnio coś nie odzywasz się u nas :-( jak Niko?ja sie tylko witam i zmykam
skrzat910
żyje dla nowego życia
Nie ma za co dziękować.
Asia jak ja bym chętnie przeszła sie na basen.
Asia jak ja bym chętnie przeszła sie na basen.
Brzoskwinkaa
ja bym się przeszła na basen, ale na batorego, tam mają nawet zajęcia dla małych dzieci, woda ozonowana a nie chlorowana :-)
edit
Czy któraś z Was może prenumeruje jakieś czasopismow dla mam? np. Twoje dziecko, albo jakieś inne?
edit
Czy któraś z Was może prenumeruje jakieś czasopismow dla mam? np. Twoje dziecko, albo jakieś inne?
Ostatnia edycja:
skrzat910
żyje dla nowego życia
Ostatnio przeczytałam świetny artykuł w Focusie o roli matki w przyrodzie o kształtowaniu przez nią potomstwa pt. "Mamuśki rządzą" A wstęp jest super. " Macierzyństwo jest kosztowne, wymaga wielu wyrzeczeń i ogromnego wysiłku. Ojcostwo - już nie koniecznie. Wystarczy wyprodukować nieco nasienia i znaleść chętną do jego przyjęcia a potem można zacząć szukać następnej lub się obijać." Niby o przyrodzie a jakie prawdziwe jeżeli chodzi o ludzi.
Guziczek87
Pracująca mamuśka
laski u mnie w domku panuje grypa żołądkowa wczoraj umierałam ja dziś m;/
a więc tak tylko na szybkiego wpadam
a więc tak tylko na szybkiego wpadam
reklama
Brzoskwinkaa
Guziczek kurujcie się i zdrówka dla was wszystkich :*