reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Zgadzam sie że komercyjne i żygać sie chce od tych serduszek wszędzie. Ale mojemu sie te cycki podobały i ostatnio jak kupowaliśmy dla kumpla prezent na urodziny w takim sklepie ze śmiesznymi rzeczami to sie na tą poduche gapił i powiedział że fajna. To mu kupie. A jak jego znam to kupi róże i albo jakąś bielizne albo jakąś biżuterie. Taki standardzik.

my po lekarzu, młody dostal antybiotyk! byl mega grzeczny piewrszy raz w zyciu obylo sie bez placzu u lekarza. sam pokazal gardło robiac "aaa" i dał sie osłuchać:) masakra jakie to moje dziecie dorosłe:)
cos mnie rozklada, muusze sobie gripeksa zapodac.

No to zdrówka życze

a ja lubię Walentynki ...my idziemy 15. na wspolny masaz z szampanem i fondue :) mozemy z sauny skorzystać...a 14 pewnie wypijemy winko i cos zrobię do jedzenia tylko nie wiem co

Ilonka zdrowka dla maluszka i dla ciebie:)

mnie tez cos lapie:( kurde:( wypilam juz herbatke z miodem bo nie wiem czy moge jzu jakies leki brac czy nie a wole nie eksperymentowac.... ide dzisiaj wczesniej spac bo /gaba mi w nocy nie dala pospac to moze dzisiaj da.... troche sie umeczyla na tym basenie:) (fajnie bylo) tylek se wymoczylam:) heheheeh nie czytalam jeszcze tego artykulu ale go sobie przeczytam. :cool:

wyskoczyalm jeszcze do pestki na male zakupki dzisiaj troche sie odstresowac samej a m. zostal z mala ale i tak tylko wrocila ma ta mnei zaczepia i chce sie przytulac:) jaka to steskniona....ehhehehe i teraz nosi ja na rekach a ta sie patrzy na mnie jak pies na kiełbase:) eheheheh nie moge z tej mojej bandytki:)

a ja zrobiłam dzisiaj porządek w pokoju, trochę poprzemeblowywałam i jest ok.. :-)
Adaśko właśnie mi zasnął, więc mam chwile dla siebie :-D

helllołłł

moja już wykąpana śpi a mi się przypomniało że ja podpasek nie mam a tu @ w natarciu;/ szit!!

my na walentynki chyba sami spróbujemy zrobić sushi... Zosię oddelegujemy do babci a sami kupimy winko/a :p i też będzie fajnie.

Kozaczino ja tez dawałam Zosi Gerberki i było ok wszystko, bardzo się zdziwiłam tym artykułem ale młoda żyje, funkcjonuje i jest ok:p

reklama
Do góry