reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej,

Podczytuje ale brak weny na pisanie bo wszystko się chrzani
unhappy.gif
podjęliśmy decyzje o kupnie mieszkania które oglądaliśmy w piątek (to wielki sukces bo mieszkania szukamy od czerwca) no i zeszłam powiedzieć o tym właścicielom (ta sama klatka) a oni ze oni nie wiedzą czy chcą sprzedać
shocked.gif
bo woleli by wynajmować.. tylko przy oglądaniu słowa o tym nie powiedzieli..a my wczoraj mieliśmy ostatni dzień na złożenie wypowiedzenia wynajmu, co też uczyniliśmy... w środę mają podjąć ostateczną decyzję..:wściekła/y: a my chcieliśmy dziś już umowę podpisywać żeby w tym tygodniu złożyć wniosek do banku.
Szlag może trafić..

Do tego Oliwka chora znów :wściekła/y:byle do sierpnia, niech jej wytną te migdały i będzie spokój(?)

Sorki że tak o sobie tylko ale serio ja zwykle optymistka straciłam siły...

edit: chciałam Wam jeszcze napisać , bo widziałam że lubcie czytać;-) że polecam książke Emili Griffin (to ta od "coś niebieskiego", coś pożyczonego") "siedem lat później" przeczytałam jednym tchem ;)

reklama
Lilou jeszcze jakoś się ułoży.. może awaryjnie poszukajcie innego mieszkania..

Dziewczyny kurde nie chciałaby któraś z Was perfum męski z Avonu za 32,00zł?
teraz w katalogu jest on za 50,0zł, ale jak zamówię 2 szt. to wyjdzie za 1 perfum 32zł.
A jeden bym chciała dla mężulka wziąść, więc może by któraś też by chciała?
urbanEDGE.jpg

Jeśli któraś byłaby zainteresowana, to prosze dajcie znać, bo dzisiaj robię domówienie.

A ja właśnie wstałam z drzemki z Adasiem.. wczoraj spał mi 3,5h.. myślałam, że dzisiaj też dłużej pośpi, bo chciałam z nim spać, źle się czuję, ale gdzie tam.. 1,5h i akcja zabawa się zaczęła :-D

Nienarzekaj bo mi mały wcale nie spi w dzień:-(

A ile ml jest tego perfumu?

no mój też często wgl nie śpi, ale czasem mnie zadziwia..
no, a dziś najchętniej pospałabym cały dzień..

ile ml? 75.

No niepowiem tez dzisiaj bym pospała:tak: przez was zrobiłam dzisiaj na obiadek frytki, suróweczke i cole:-D ale to dla mnie był obiadek:-D a teraz mi się lodzik mietowy z czekolada marzy:-D

mama wyprała mi firanki więc poczułam się w obowiązku umyć okna :d brrr zimno i sił nie mam.. a zaraz idziemy zaprosić tort tfu co ja piszę zamówić :D

Julia świetny obiadek, bardzo w moim stylu :D

Ilonka czytałam już o tym, czytałam też wypowiedź kogoś z gerbera że to mięso jest oddzielane mechanicznie bo takie później da się ładnie zmielić na całkowitą papkę do pierwszych słoiczków... nie wiem, nie wnikam, to co ja jem też na pewno nie jest bardzo zdrowe, ale nie mam dostępu do własnego wyrobu mięsa, wędlin, ba, nawet do warzyw i owoców nie mam (lub rzadko), więc mi nie pozostaje nic innego jak wierzyć innym na słowo że zdrowe, a typowo ekologicznego jedzenia nie chce mi się szukać, zresztą chyba drogie jest... niby zdrowie ważniejsze, no ok, ale prędzej czy później młody zetknie się z konserwantami (ale o to akurat dbam, nie robię mu zupek z kostką czy vegetą i innymi takimi), a nie chciałabym żeby wtedy mu brzuszek zwariował bo słyszałam takie sytuacje, jak dzieciaki karmione tylko ekologicznym jedzeniem wysiadały brzuszki od normalnego jedzenia...
uch to się rozpisałam :D

Ilonka czytałam już o tym, czytałam też wypowiedź kogoś z gerbera że to mięso jest oddzielane mechanicznie bo takie później da się ładnie zmielić na całkowitą papkę do pierwszych słoiczków... nie wiem, nie wnikam, to co ja jem też na pewno nie jest bardzo zdrowe, ale nie mam dostępu do własnego wyrobu mięsa, wędlin, ba, nawet do warzyw i owoców nie mam (lub rzadko), więc mi nie pozostaje nic innego jak wierzyć innym na słowo że zdrowe, a typowo ekologicznego jedzenia nie chce mi się szukać, zresztą chyba drogie jest... niby zdrowie ważniejsze, no ok, ale prędzej czy później młody zetknie się z konserwantami (ale o to akurat dbam, nie robię mu zupek z kostką czy vegetą i innymi takimi), a nie chciałabym żeby wtedy mu brzuszek zwariował bo słyszałam takie sytuacje, jak dzieciaki karmione tylko ekologicznym jedzeniem wysiadały brzuszki od normalnego jedzenia...
uch to się rozpisałam :D

Lula zjadła ostatnio pół Berlinki...i nic się nie stało w sensie żadnych rewelacji z brzuszkiem :-) Ja daję Gerbery postanowiłam im zaufać i tyle :-)

reklama
lilou nie denerwuje sie bo dzidzi szkodzisz. Na pewno coś znajdziecie i w korzystnej cenie.

Ilonka już też o tym czytałam i serio nie wiem co o tym myśleć. Może to tylko spekulacje konkurencji a może prawda. Kurcze jakby człowiek tak patrzył tylko po artykułach o jedzeniu dla niemowląt to by niczym go nie karmił bo trudno o takie dobre mięsko i warzywa. Wszystko nafaszerowane jest chemią.

Julia i nie zaprosiłaś na taki dobry obiadek? :-D

A ja już wiem co kupie mojemu na walentynki
PODUSZKA CYCKI welna merynos DOSKONALY PREZENT !! (1371311862) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry