reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy HCG przyrasta prawidłowo.

Witam jestem po 2 poronieniach i teraz się boję czy przyrost jest prawidłowy. Pierwszy robiony 19.08 283,98 drugi 24.08 730,91 trzeci 31.08 1178,71

reklama
Przykro mi to pisać, ale przyrost nie jest prawidłowy. I chyba masz na myśli lipiec a nie sierpień?

niestety jest poniżej normy i to sporo . U ciebie miedzy 24,07 a 31,07 przyrosl tylko o niecałe 15% a przyrost miedzy 19,07 a 24,07 to 46%

reklama
ja zrobiłam betę 2-3 dni przed miesiaczka w 25 cyklu i wynosiła 78,5 a 48 h później wynosiła 217 wiec mój przyrost to prawie 180% .
ja 14 lat temu w 1 ciąży czułam sie rewelacyjnie ,nie wiedziałam co to ginekolog prywatnie . Na 1 usg skierowani mnie w 12 tygodniu a na usg wyszło ze dziecko obumarlo w 8 tygodniu . Tez nie wiem dlaczego . Idź do ginekologa najszybciej moze juz cos ci powie i będziesz wiedziała co i jak

Do góry