Witam jestem po 2 poronieniach i teraz się boję czy przyrost jest prawidłowy. Pierwszy robiony 19.08 283,98 drugi 24.08 730,91 trzeci 31.08 1178,71
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem ale czasu nie cofneSzkoda ze nie zrobiłaś badań tak jak powinno się zrobić i sprawdzić przyrost po 48 godzinach.
Ale nic mnie nie boli czuję się dobrzeWiem ale czasu nie cofne
Ja tylko odpowiedziałam ci na pytanie odnośnie przyrostu .
a który to tydzień ciąży ?
w którym dniu cyklu zrobiłaś 1 beta hcg? Dwa dni po planowanej @ wychodzi na to że to 6 tydzień i 2 dzien
Możesz czuć się dobrze cały czas. Twoje przyrosty są dużo poniżej normy. Niestety nie świadczy to o dobrze rozwijającej się ciąży. Na Twoim miejscu zaczełabym od diagnostyki dlaczego ronisz.Ale nic mnie nie boli czuję się dobrze