pluto_nova
Moderator
Wiecie co? Jeśli głowa jest taka ekstra to dlaczego szerokie grono osób nie zachodzi w pierwszych miesiącach starań? Przecież wtedy wszystko jest na luzie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co, strasznie irytują mnie takie wpisy. Nie znasz mojej historii, więc niewiele wiesz na mój temat. Dlaczego nie potraficie uwierzyć, że takie rzeczy się dzieją tylko dlatego, że u Was nie zdało to egzaminu?oki.
Odpuść a i ty zajdziesz powodzenia!
ja znam przypadek, że kobieta zaszła w ciążę jak zmieniła partnera (wiele lat nie mogła) więc polecam Ci zmienić partnera.. Spróbuj, może się udaNo to nie wierz w to i się nie zgadzaj. A ja mam prawo wierzyć w coś innego. I nikt naprawdę nie musi mnie przekonywać do swoich racji. Ja znam taki przypadek i wierzę, że to się udaje. Więc dlaczego mam darować sobie takie wpisy?
No ubawiłam się po pachy.ale jaką masz pewność, że głowa pomogła? Skąd wiesz, że jakby myśleli w tym czasie to akurat by się nie udało trafić tego jednego dobrego plemnika? Powiedz mi w takim razie co zadziałało, że donosiłam ciążę? Bo działałam z różnych stron: operacja niszy, czy może acard, heparyna i encorton? A może to, że właśnie podjęliśmy decyzję, że dajemy sobie spokój (bo to też zbiegło się w czasie). Śmiechu warte
my teżNo ubawiłam się po pachy.
Post poniżej krytyki. Obrażanie widzę jest Twoją mocną stroną. Zostawię to już tutaj bez odzewu mam nadzieję.ja znam przypadek, że kobieta zaszła w ciążę jak zmieniła partnera (wiele lat nie mogła) więc polecam Ci zmienić partnera.. Spróbuj, może się uda
Baaaa. @LadyCaro nawet dostała taką radę od lekarza.
I mam to głosić? I mówić, że w to wierzę?
No w sumie mogę i teraz będę.
Polecam!!
kaznodziejstwo Jeśli wierzysz, to wierz, ale nie powielajcie tych bredni. Odwieczny problem ludzkości: wiara vs naukaNo to nie wierz w to i się nie zgadzaj. A ja mam prawo wierzyć w coś innego. I nikt naprawdę nie musi mnie przekonywać do swoich racji. Ja znam taki przypadek i wierzę, że to się udaje. Więc dlaczego mam darować sobie takie wpisy?
baw się dobrzeNo ubawiłam się po pachy.
ojj i kto to mówiPost poniżej krytyki. Obrażanie widzę jest Twoją mocną stroną. Zostawię to już tutaj bez odzewu mam nadzieję.
P.S. jak zwracasz się do kogoś to wypada napisać to z dużej litery.
niech dalej wierzą, że jak nie będą myśleć to magicznie zajdą. Ja jednak wolę postawić na lekarzy i medycynę. Spadam z tego taplania się wkaznodziejstwo Jeśli wierzysz, to wierz, ale nie powielajcie tych bredni. Odwieczny problem ludzkości: wiara vs nauka