reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy coś widać ?

reklama
No to nie wierz w to i się nie zgadzaj. A ja mam prawo wierzyć w coś innego. I nikt naprawdę nie musi mnie przekonywać do swoich racji. Ja znam taki przypadek i wierzę, że to się udaje. Więc dlaczego mam darować sobie takie wpisy?
ja znam przypadek, że kobieta zaszła w ciążę jak zmieniła partnera (wiele lat nie mogła) więc polecam Ci zmienić partnera.. Spróbuj, może się uda 🥰
Baaaa. @LadyCaro nawet dostała taką radę od lekarza.
I mam to głosić? I mówić, że w to wierzę?

No w sumie mogę i teraz będę.
Polecam!!

ale jaką masz pewność, że głowa pomogła? Skąd wiesz, że jakby myśleli w tym czasie to akurat by się nie udało trafić tego jednego dobrego plemnika? 🤔 Powiedz mi w takim razie co zadziałało, że donosiłam ciążę? Bo działałam z różnych stron: operacja niszy, czy może acard, heparyna i encorton? A może to, że właśnie podjęliśmy decyzję, że dajemy sobie spokój (bo to też zbiegło się w czasie). Śmiechu warte 😂
No ubawiłam się po pachy.

ja znam przypadek, że kobieta zaszła w ciążę jak zmieniła partnera (wiele lat nie mogła) więc polecam Ci zmienić partnera.. Spróbuj, może się uda 🥰
Baaaa. @LadyCaro nawet dostała taką radę od lekarza.
I mam to głosić? I mówić, że w to wierzę?

No w sumie mogę i teraz będę.
Polecam!!
Post poniżej krytyki. Obrażanie widzę jest Twoją mocną stroną. Zostawię to już tutaj bez odzewu mam nadzieję.
P.S. jak zwracasz się do kogoś to wypada napisać to z dużej litery.

No to nie wierz w to i się nie zgadzaj. A ja mam prawo wierzyć w coś innego. I nikt naprawdę nie musi mnie przekonywać do swoich racji. Ja znam taki przypadek i wierzę, że to się udaje. Więc dlaczego mam darować sobie takie wpisy?
kaznodziejstwo 😂 Jeśli wierzysz, to wierz, ale nie powielajcie tych bredni. Odwieczny problem ludzkości: wiara vs nauka 🤦‍♀️

reklama
Do góry