Nastazja-ja mam niecale 160cm a moj ma 183 no i zawsze on sobie wysoko ustawial rączke a ja nisko, ja w Wawie podjade jakos na czasie i przymierze sie do tego mamaS&papas tylko musze zobaczyc gdzie jest i wtedy napisze Ci co i jak, w necie czytalam opinie ze jest porównywalny a nawet lepszy niż Maclaren Quest ktorego ja biore pod uwage a na pewno jest tańszy,
Nie martw sie ja też od jakiegos czasu tylko ogladam wózki i kombinuje i juz mnie od tego głowa boli tym bardziej ze nie chcialabym za duzo wydać, bo zaraz wiosna i trzeba małej porządne buty i kurtke a na butach nie chce oszczedzac.
Mi naprawde najlepiej odpowiada peg perego SI-ale kolory i material to dla mnie porażka no i cena kolo 1000zł
Nie martw sie ja też od jakiegos czasu tylko ogladam wózki i kombinuje i juz mnie od tego głowa boli tym bardziej ze nie chcialabym za duzo wydać, bo zaraz wiosna i trzeba małej porządne buty i kurtke a na butach nie chce oszczedzac.
Mi naprawde najlepiej odpowiada peg perego SI-ale kolory i material to dla mnie porażka no i cena kolo 1000zł