reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka i inne środki lokomocji naszych maluchów ;D

Nastazja-ja mam niecale 160cm a moj ma 183 no i zawsze on sobie wysoko ustawial rączke a ja nisko, ja w Wawie podjade jakos na czasie i przymierze sie do tego mamaS&papas tylko musze zobaczyc gdzie jest i wtedy napisze Ci co i jak, w necie czytalam opinie ze jest porównywalny a nawet lepszy niż Maclaren Quest ktorego ja biore pod uwage a na pewno jest tańszy,
Nie martw sie ja też od jakiegos czasu tylko ogladam wózki i kombinuje i juz mnie od tego głowa boli tym bardziej ze nie chcialabym za duzo wydać, bo zaraz wiosna i trzeba małej porządne buty i kurtke a na butach nie chce oszczedzac.

Mi naprawde najlepiej odpowiada peg perego SI-ale kolory i material to dla mnie porażka no i cena kolo 1000zł

reklama
Aga ja mam czas do jutra. Niestety nie mogę dłużej być bez wózka, bo jednak czasem jest potrzebny, a my już prawie 2 tygodnie jesteśmy uziemieni w domu i na spacery wychodzimy na piechotę, ale to wiadomo że nie daleko. Także jutro coś zamawiam, żeby w poniedziałek, najpóźniej wtorek przyszło. Prawda jest taka że w każdym coś mi nie pasuje, ale wiem że ideału nie znajdę.

Nastazja-skoro tak, to pisz jak się zdecydujesz co wybrałas, ja do konca lutego chce kupic bo w marcu jade do rodzicow i bedzie mi potrzebne cos lekkiego na razie sie przemecze

Ostatnia edycja:
Sosnowiczanka - ten granatowy super, ja mam słabość do granatu i szarego. Dam znać, choć dla mnie też będzie to dopiero niespodzianka ;P

A widziałaś kochana zappa xtra na żywo?? Może wiesz gdzie można go zobaczyć tu na śląsku blisko nas???

Ostatnia edycja:
Nastazja i jak sprawy z wózeczkiem, wybrałaś cos???

Nie widzialam go na zywo, ale zamierzam zobaczyc. Za jakis miesiąc-dwa bede chciala kupic wózek, mam nadzieje ze wiekszosc z was bedzie juz miala :)

No i zamówiłam.. Tydzień spędzony w poszukiwaniu spacerówki :baffled: Jakby co dziewczyny jestem ekspertem, wszyscy się ze mnie śmieją bo jak mijam kogoś z wózkiem to wiem jaki to model i ile kosztuje. Ideału nie znalazłam. Wczoraj wieczorem zdecydowałam się jednak na quinny zapp xtra, a dziś pół dnia główkowałam - jaki kolor? Bo żaden mi się nie podobał. Chciałam graphic purple z kolekcji 2012 ale nigdzie go już nie mają- został wycofany. Z nowych kolorów 2013 nie podobało mi się nic.. marzyłam o szarym albo granatowym.. Wtedy byłoby idealnie ale cóż.. Wahałam się między czarnym a niebieskim i wzięłam ten blue charm, bo już się czarnego naoglądałam w x landerze, a poza tym w lato czarny będzie się nagrzewał. No i do tego zamówiłam oryginalny pałąk bezpieczeństwa bo bez niego jakoś sobie jazdy nie wyobrażam. Mam nadzieję, że się sprawdzi i spodoba Adasiowi, bo dla mnie była to droga impreza.

Aha Sosonowiczanka- ja dzwoniłam do paru sklepów na śląsku i nigdzie go nie mieli, ale innych interesujących mnie wózków też więc musiałam się decydować w ciemno.

qquinny.jpg

Nastazja no to wybór z głowy:) dopiero teraz wyczaiłam że pytalas o mamas&papas, tak ja mam teraz dla mlodej ORA tej firmy i nie zamieniłabym go na żaden inny jedyny mankament małe kółka i tym samym w pluchę lub duży snieg nie jezdzi sie idealnie ale tak poza tym miodzio, do Kamila miałam tez spacerówkę mamas&papas ale to była parasolka też chwaliłam i nawet u tesciow jest zostawiona dla Karolci na "extra wypady" u nich ale ale
nigdy więcej w życiu nie chcę spacerówek z 2 rączkami(parasolki głównie takie mają) nawet przez tel nie szło porozmawiac itp itd trzeba prowadzic 2 rękami a ORa ma normalną rączkę jest szeroki i ma pałąk a tez mi na tym zalezalo, a po zlozeniu jest jak dla mnie idalnych rozmiarów :)

reklama
asko - doczytałam że masz Ore, ale jej już nie produkują, jej miejsce zajęła LUNA. Cena około 1100 zł, więc trochę mi było za drogo.

Ehh sama nie wiem czy dobrze kupiłam, pewnie nie bo ja to mam zawsze pecha.. Zobaczymy.

Do góry