nastazja oo to nawet nie wiedziałam, ja podobnie jak ty jak szukałam wozka to ogladałm wszystkie jakie jezdziły na drodze;p i tym sposobem ją wypatrzyłam a potem znalazłam ją u nas w komisie za chyba 350 zł w stanie idealnym więc się ani chwili nie zastanawiałam moja Karolcia jest tak drobna ze w niej pływa, ale megaaaaa plusem Ory są pasy ktore nie są połączone z oparciem na plecki tylko znajdują sie po bokach wyglądają jak szelki dla dzieci i to sie u nas mega sprawdza bo Karola moze się nawet wychylić na maxa nie trzyma ją oparcie a jest bezpieczna.
Mam nadzieję ze będziesz zadowolona ze swojego wozeczka ja +akurat nigdy nie przepdaam za+ quinny wg mnie mają małe i płytkie siedzisko.
Sosnowiczanka zanim się zdecydujesz na quinny przymierz Alaanka lepiej do wozka moja kuzynka go ma i mała ktora wcale nie jest największym dzieciaczkiem miała miejsca na styk. A Alanek to jednak duży chłopczyk już, więc warto zeby miał jednak wygodnie
Mam nadzieję ze będziesz zadowolona ze swojego wozeczka ja +akurat nigdy nie przepdaam za+ quinny wg mnie mają małe i płytkie siedzisko.
Sosnowiczanka zanim się zdecydujesz na quinny przymierz Alaanka lepiej do wozka moja kuzynka go ma i mała ktora wcale nie jest największym dzieciaczkiem miała miejsca na styk. A Alanek to jednak duży chłopczyk już, więc warto zeby miał jednak wygodnie