reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka i inne środki lokomocji naszych maluchów ;D

reklama
Sergi właśnie ja kupowałam w PL na allegro.

• Wymiary wózka rozłożonego
długość/szerokość/wysokość​
[cm] 92/62/109​

• Wymiary wózka złożonego
długość/szerokość/wysokość​
[cm] 75/62/36​

• Wymiary wewnętrzne siedziska spacerówki
głębokość/szerokość/wysokość​
[cm] 27/36/44​

• Waga wersji spacerowej
10 kg

Phelania a u mnie właśnie w Sprincie nie trzeba odkręcać tapicerki bo jest na napy :-)
Nie wiem czy zwykłe Sprinty też tak mają ale mój Sprint plus ma.

Ostatnia edycja:
Nastazja u mnie gdyby nie bylo palaka to chyba bym sie zastrzelila, dzieci nie cierpia pasow wiec musi byc palak.
My mamy espiro magic 3 i jestem zadowolona, cena mala, wozek lekki, po zlozeniu maly, prowadzi sie go dobrze.

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi.. Szczerze mówiąc to nie wiem dlaczego w wielu wózkach nie ma tych pałąków? Dla mnie to pomyłka. Adaś w x landerze też nie lubiał być przypinany, ale wtedy mi zjeżdżał i dlatego często mi w nim wył.. No nic mam nadzieję że w przyszłym tygodniu już coś kupimy.

Nastazja-mi też się bardzo podobał ten mama&papas tour-tylko jeden minus-nieregulowane rączki, hmmm ja jestem niska i boje się że bedą mnie rece boleć-ale powiem ći że ten szary z fuksją ogromnie mi sie podobał-no i cena w miare, nie martwisz sie tą wysokościa rączek? Pisałaś gdzieś że też nie jesteś zbyt wysoka?

reklama
Violett - dzięki :*
Aga- u mnie jest tak że ja jestem niska 164 cm, ale w x landerze lubiłam mieć wysoko rączkę, tak jak mój M. który ma 190 cm wzrostu. (tu mnie martwi posiadanie quinny- mój M. musiałby chyba się schylać). Mnie się podoba ten beżowo szary, ale nie wiem czy znajdę do niego pałąk , ehh.
Chyba sobie na jeden dzień odpuszczę szukanie, bo łeb mi pęka. Najgorsze jest to że blisko mnie nie ma sklepu gdzie mogłabym zobaczyć te modele co mi się podobają. Same jakieś badziewia mają.. :( Nie umiem znaleźć nic idealnego, szkoda.. :(

Do góry