reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka i inne środki lokomocji naszych maluchów ;D

Wracając dzis od lekarza wstąpilam do sklepu i bardzo spodobal mi sie ten wózeczek

* BEBE BENI IZZY BEBEBENI WÓZEK SPACEROWY BOCIEK (2586776589) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I co znowu mnie zdziwilo sprzedawczyni tez mnie namawiala zebym kupila Alankowi parasolkę, zas wiec sie zdziwilam... Polecala mi tako, taką

NOWOŚĆ firmy TAKO - spacerówka VENTO - lekka (2581337366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Powiem wam ze wózeczek fajny, ale ja chyba nie chce parasolki !!!

reklama
sosnowiczanka moja Ora mamas&papas jest bardzo podobna do tego izzi choc kształty ma bardziej jak dla mnie opływowe i lepsze i siedzisko chyba tez szersze. Generalnie bardzo lubię ten wozek po wlozeniu do bagaznika mojej corsy spakowałam jeszcze całe bagaze na wyjazd i mega torbę mojej mamy, bo po zlozeniu jest plaski, ma duże wygodne siedzisko ale dośc płytkie, kółka poki co dają radę na wszelkich powierzchniach, jednak na piasku ciężko się pcha, i podejrzewam ze na zimę nie za fajny będzie ale mamy naszego jumpera u dziadków to w razie w wróci.

Na podroze, wycieczki i zakupy polecam, mam jednak obawę jak Alan w nim się będzie miał że tak powiem, a i wozek jest dość lekki mi mała go wywrociła odbijając nogami o pałąk, na szczęście była torba z tyłu i nic się nie stało.

Sosnowiczanka ja mam parasolkę dla Emilki, Espiro City, jest super, bardzo jestem zadowolona i Emilka też, jedyna wada jest taka, że pałąk nie jest foliowany ale zmywa się bardzo łatwo, samą wodą.

Dziewczynki, sprzedałam wózek i zabieram się poważnie za szukanie spacerówki lekkiej ew. parasolki. Mam pare typów, ale większość z nich nie ma pałąka, do quinny można dokupić ale trochę droga impreza, do reszty dokupić nie idzie. Więc moje pytanie, czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie? czy ten pałąk bezpieczeństwa jest niezbędny ? Jakoś boję się że mi wypadnie, choć wiem że są pasy, ale jakoś tak dziwnie się na te wózki patrzy.

Nastazja - ja mam parasolkę Inglesina Trip, dostałam od męża siostry i nie mam pałąka i jakoś szczególnie nie jest mi go brak. Tylko, że:
po pierwsze - to jest taki mój "awaryjny" wózek, wożę go w samochodzie i wyjmuję np. do CH
po drugie - Elenka ogólnie nie lubi za długo siedzieć w wózku, więc jakoś za bardzo go nie używamy ;-)
Duża "normalna" spacerówka wciąż nam służy i szczerze jak miałabym się przerzucić tylko na parasolkę, to na dzień dzisiejszy raczej sobie tego nie wyobrażam.

Dziewczynki, sprzedałam wózek i zabieram się poważnie za szukanie spacerówki lekkiej ew. parasolki. Mam pare typów, ale większość z nich nie ma pałąka, do quinny można dokupić ale trochę droga impreza, do reszty dokupić nie idzie. Więc moje pytanie, czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie? czy ten pałąk bezpieczeństwa jest niezbędny ? Jakoś boję się że mi wypadnie, choć wiem że są pasy, ale jakoś tak dziwnie się na te wózki patrzy.

jesli masz pasy pieciopunktowe jak Ingelsinia lub Maclaren nie musisz miec palaka (dlatego te firmy nie daja ,tzn teraz Inglesina ma ale dopiero od roku) Co do parasolki fajna jest ale mi sie wydaje ze malo wygodna dla rocznego dziecka jak najbardziej na zakupy do pobliskiego sklepu , CH itd natomiast na długie "romantyczne" spacery wydaje mi sie ze odpada moze pomysl nad Per-pego co ma Kota to jest spacerówko -parasolka i Kota zachwala:tak:My kupilismy parasolke ze wzgledów iz nie chodzimy na dłuuugie spacery i bardziej siedzimy na podwórku kolo domu:) no i mamy male auto:pPP

U nas ten sam problem z wózkiem... :dry: Quinny nam się psuje, co raz ciężej się prowadzi chociaz ogólnie jestem zadowolona z tego wózka i każdemu polecam (nasz był kupiony używany, w sumie już 5 lat na chodzie jest więc ma prawo się popsuć...).

Rozglądam się za spacerówką dla Gaby, ale niestety ciężko jest tu znaleźć coś, co satysfakcjonuje. Większość z nich jest masywna (więc jadąć autobusem do miasta automatycznie jest problem), albo ma bardzo płytki i/lub wąskie siedziska, inne mają tylko 2 tryby oparcia - prosto i sztywno lub kompletnie na płasko... Już mi ręce opadają od szukania... :sorry: :sad:

My naszego masywnego skrzata zmieniliśmy w październiku na Baby Design Sprint i jestem z niego zadowolona skończyły się problemy z siedzeniem w wózku Maciuś chętniej w nim jeździ. Cena jest nie duża bo 470 zł a wózek lekki i wygodny do prowadzenia no i ma spory kosz na zakupy.

reklama
My naszego masywnego skrzata zmieniliśmy w październiku na Baby Design Sprint i jestem z niego zadowolona skończyły się problemy z siedzeniem w wózku Maciuś chętniej w nim jeździ. Cena jest nie duża bo 470 zł a wózek lekki i wygodny do prowadzenia no i ma spory kosz na zakupy.

Mi tez sie podobał ten wózek mielismy używke (ale byl strasznie rozklekotany) bardzo funkcjonalny ale jedna rzecz mnie wkurzyla trzeba odkerac tapicerke zeby ja uprac ...a to mi sie nie podobalo:(((

Do góry