reklama
malamrowka1100
Fanka BB :)
wiem, że nie ma wyposażenia dodatkowego, ale u mnie czasem promocje są w sklepie i może trafię ;-) Pomału stwierdziliśmy, że najwyższy czas jednak zamówić wózek, ale spytam się jeszcze lekarza, czy już możemy oddychać spokojnie i zacząć się szykować, czy jeszcze poczekać.
Mój K. jest zakochany w tym wózku. Model rzeczywiście jest nowy na rynku, ale wygląda solidnie. Chyba są też modele z kołami skrętnymi, ale nie pamiętam, który to stelaż, bo w sklepie też był do wypróbowania i bardzo mi się podobał
Mój K. jest zakochany w tym wózku. Model rzeczywiście jest nowy na rynku, ale wygląda solidnie. Chyba są też modele z kołami skrętnymi, ale nie pamiętam, który to stelaż, bo w sklepie też był do wypróbowania i bardzo mi się podobał
Agunia1985
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
agunia boski wózek
27012701
Mama Pysi
Ja mam jeden "problem" z głowy, ponieważ moi rodzice powiedzieli, że chcą kupić Karolci wózek. Jestem z tego powodu zadowolona, bo wiadomo, że to spory wydatek, a rodzice bardzo chcą, więc nie będziemy się sprzeciwiać.
Agunia czy możesz mi napisać co to za model tego wózka i jeśli jeszcze mogę wiedzieć ile kosztuje:-) Bardzo podoba mi się ta fura i mam nadzieje, że cena nie powala zbytnio na kolana
Agunia czy możesz mi napisać co to za model tego wózka i jeśli jeszcze mogę wiedzieć ile kosztuje:-) Bardzo podoba mi się ta fura i mam nadzieje, że cena nie powala zbytnio na kolana
Nastazja
Mama Adama Łobuza I
27012701, z tego co widzę na obrazku jaki wkleiła Agunia, to pisze tam Marita Tak więc google i pewnie znajdziesz
Ja dalej obstaję za moim szarym x landerkiem.. Coś mi właśnie M. dzwonił, że moja przyszła mam nadzieję teściowa (babcia Adasia) chyba podejmie się tego zakupu..:-)
Ja dalej obstaję za moim szarym x landerkiem.. Coś mi właśnie M. dzwonił, że moja przyszła mam nadzieję teściowa (babcia Adasia) chyba podejmie się tego zakupu..:-)
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
U nas stale i niezmiennie pozostaje Skrzat Capri którego kupić musimy sami jak z resztą wszystko bo nikt nam na nic nie da ani nie kupi. Jeszcze 3 tyg i zamówię wózek już się nie mogę doczekać tego zakupu :-)
Agunia1985
Wózek nazywa się Roan Marita, cena jest ok bo kosztuje u nas 1122 zł, fotelik 370 zł, więc ok, zresztą nam kupują wózek rodzice ,więc kolejny wydatek miej...,a wózek kupiłam w sklepie Dyzio w pasażu Tesco na Opieńskiego.
reklama
Podziel się: