reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka i inne środki lokomocji naszych maluchów ;D

reklama
wiem, że nie ma wyposażenia dodatkowego, ale u mnie czasem promocje są w sklepie i może trafię ;-) Pomału stwierdziliśmy, że najwyższy czas jednak zamówić wózek, ale spytam się jeszcze lekarza, czy już możemy oddychać spokojnie i zacząć się szykować, czy jeszcze poczekać.
Mój K. jest zakochany w tym wózku. Model rzeczywiście jest nowy na rynku, ale wygląda solidnie. Chyba są też modele z kołami skrętnymi, ale nie pamiętam, który to stelaż, bo w sklepie też był do wypróbowania i bardzo mi się podobał :-D

To ja się chyba pospieszyłam, bo wczoraj zamówiliśmy wózek i fotelik :) kolor_b-sk.jpg

Ja mam jeden "problem" z głowy, ponieważ moi rodzice powiedzieli, że chcą kupić Karolci wózek. Jestem z tego powodu zadowolona, bo wiadomo, że to spory wydatek, a rodzice bardzo chcą, więc nie będziemy się sprzeciwiać.

Agunia czy możesz mi napisać co to za model tego wózka i jeśli jeszcze mogę wiedzieć ile kosztuje:-) Bardzo podoba mi się ta fura i mam nadzieje, że cena nie powala zbytnio na kolana:-D

27012701, z tego co widzę na obrazku jaki wkleiła Agunia, to pisze tam Marita ;) Tak więc google i pewnie znajdziesz ;)

Ja dalej obstaję za moim szarym x landerkiem.. Coś mi właśnie M. dzwonił, że moja przyszła mam nadzieję teściowa (babcia Adasia) chyba podejmie się tego zakupu..:-)

U nas stale i niezmiennie pozostaje Skrzat Capri którego kupić musimy sami jak z resztą wszystko bo nikt nam na nic nie da ani nie kupi. Jeszcze 3 tyg i zamówię wózek już się nie mogę doczekać tego zakupu :-)

Wózek nazywa się Roan Marita, cena jest ok bo kosztuje u nas 1122 zł, fotelik 370 zł, więc ok, zresztą nam kupują wózek rodzice ,więc kolejny wydatek miej...,a wózek kupiłam w sklepie Dyzio w pasażu Tesco na Opieńskiego.

reklama
Do góry