reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka i inne środki lokomocji naszych maluchów ;D

Mła-kiedyś już pisałąm,że moja siostra użytkuje navingtona.Fakt,wózeczek bardzp stylowy i pięknie wykonany,ale dla mnie trochę ciężki i była jedna wpadka z przednim kółeczkiem, ale nie na tyle duża,żeby z nią nie mógł sobie poradzić mój szwagier:-)

reklama
Mła-byałabym zapomniała.....jak już Będziesz umiała czarować( w wiadomej sprawie)to poproszę o jakieś wskazówki,bo coraz częściej zachodzę w głowę,skąd na to wszystko brać.

Mirabelka, dzięki :) Pamiętam, że pisałaś o tych przednich kółkach, ale mam taką cichą nadzieję, że może to był tylko taki egzemplarz. Nie spotkałam się z podobną opinią, a szukałam w necie, oj szukałam ;) Ale uwagę biorę jak najbardziej do serca, i jakby co, za kilka miesięcy pokajam się i przeproszę w razie problemów z kółkami ;)

Co do czarów, to jeszcze nie poskutkowały, ale pracuję nad tym. Jakby co, dam znać na bank :)

W kwestii wagi upierałabym się jednak przy swoim. Trudno mi wyobrazić sobie solidny wózek, który waży mniej.
Spacerówka (całość) - 11,4 kg
Gondola (całość) - 12,6 kg
Wg mnie to świetne parametry i tyle na pewno udźwignę :)

Ostatnia edycja:
Mam!!!! Zakup wózka był dla mnie najtrudniejszym wyborem z dotychczasowych związanych z dzieckiem. Chyba szybciej zdecydowałam się na markę samochodu, którym jeżdżę, niż na 4 kółka dla Emilki. Ale w końcu, po wielu konsultacjach z Wami i przeczytaniu wielu opinii o wielu wózkach kupiłam dzisiaj wózek NAVINGTON CADET :)

Cadet.jpg

Kolor na zdjęciu nie oddaje rzeczywistego (w realu jest ciemniejszy, głębszy).
Jestem bardzo zadowolona. Odkąd go zobaczyłam, wiedziałam, że musi być mój. Lubię to przekonanie :)

Phelanio, zrobiłam na szybko kilka fotek, ale żeby pokazać wszystkie opcje musiałoby być ich 2 razy tyle ;) Czego nie ma na zdjęciach to: obracana spacerówka, dodatkowa moskitiera i osłona przeciwdeszczowa.

NavingtonCadet.jpg

reklama
Do góry