reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka i inne środki lokomocji naszych maluchów ;D

reklama
Dziewczyny, zakochałam się!!!!! W wózku :)))) Byłam dzisiaj w hurtowni i myślałam, że się nie odkleję od rączki navingtona cadeta! No co za wózek! Widziałam go wcześniej w sieci i chyba jedyną wadą o jakiej wiem są dość niskie burty spacerówki. Ale sprawdziłam to na żywo i myślę, że są ok. Wózek jest bardzo lekki i ma świetnie dobrane proporcje - wielkość kół w stosunku do reszty. Stylistycznie i jakościowo też jest super. No i bardzo zwrotny.
Do tej pory moim faworytem był x-lander XQ, ale... cena :/ I wiecie co się okazało? Że navington to nowa marka tego samego producenta, czyli technologia, doświadczenie - mam to wszystko tylko za niższą cenę (jakieś 500 zł niższą!).
Czekam na M. i chyba podejmiemy w końcu decyzję :) No chyba, że wyszuka w sieci jakieś negatywy... Oby nie ;)

Dziewczyny, zakochałam się!!!!! W wózku :)))) Byłam dzisiaj w hurtowni i myślałam, że się nie odkleję od rączki navingtona cadeta! No co za wózek! Widziałam go wcześniej w sieci i chyba jedyną wadą o jakiej wiem są dość niskie burty spacerówki. Ale sprawdziłam to na żywo i myślę, że są ok. Wózek jest bardzo lekki i ma świetnie dobrane proporcje - wielkość kół w stosunku do reszty. Stylistycznie i jakościowo też jest super. No i bardzo zwrotny.
Do tej pory moim faworytem był x-lander XQ, ale... cena :/ I wiecie co się okazało? Że navington to nowa marka tego samego producenta, czyli technologia, doświadczenie - mam to wszystko tylko za niższą cenę (jakieś 500 zł niższą!).
Czekam na M. i chyba podejmiemy w końcu decyzję :) No chyba, że wyszuka w sieci jakieś negatywy... Oby nie ;)

wrzuc linka Kochana.poogladamy:)

A proszę bardzo, Izi :) Wózek Cadet - Navington
Dodam tylko, że kolory na żywo są dużo bardziej intensywne, nasycone i ciekawe :)))
mła wózek super na żywo widziałam moja koleżanka ma taki w czerwcu rodziła i jest mega zadowolony gondola duża jeszcze wozi swoją niunie i ma zamiar zimą też ją wozić myśleże to dobry zakup :-)

Ja będę zamawiać wózek w listopadzie, ale mam już wypatrzony. Kupuję taki KUNERT WÓZEK WIELOFUNKCYJNY+ FOTELIK! + GRATIS!!! (1852929037) - Aukcje internetowe Allegro

Opinie o nim są bardzo dobre, wymienia się tylko dwie wady, dość duża waga (dla mnie bez znaczenia, mieszkam na parterze) i dość duże wymiary po złożeniu i nie do każdego samochodu się mieści (dla mnie bez znaczenia, nie mamy samochodu ;)) Wózek jest podobno bardzo dobrze zabudowany i w zimę dzidziusiowi ciepło no i stabilny co przy naszych krzywych chodnikach jest ważne.

Mła super wóz wybrałaś...troche mi budowa przypomina Deltim Emu, ale ten Twój typ zdecydowanie bardziej dopracowany. Z resztą Delima i xlandera robi ten sam producent co tem Twój wózek, jak wspominałaś z resztą, pewnie stąd te podobieństwo ;)

reklama
Mamcia, nie oceniałam go pod tym kątem, bo nie był to mój priorytet. Ale, o ile potrafię to ocenić, to nie, nie posiada specjalnej amortyzacji. To jeden z tych miejskich, szybkich wózków na niewielkich kołach (mniejszych niż w X-landerze!) i o taki mi właśnie chodzi :)

M. zaakceptował mój wybór. Teraz tylko trzeba wyczarować kasę ;)))

Do góry