reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cztery koła dla naszych pociech - WÓZKI, foteliki etc.

Tak straciatella to Teutonia model be you, w sumie od początku sie na niego napalalismy bo na żywo widzieliśmy i znajomi jedni i drudzy zachwalali ale wiadomo cena, pozniej spodobał nam sie Tako. Ale jak zaczęliśmy jeździć i oglądać na żywo w kilku dużych sklepach w Warszawie to niektóre to taki badziew ze naprawdę. Niektórych nawet nie wiedzieliśmy jak złożyć czy wypisać gondolę. I tak sobie pomyślałam ze jak głownie ja sie bede z tym męczyć i składać rozkładać wypinac i wpinać to dziekuje. Znaleźliśmy fajna ofertę cenowa. Gondola, spacerówka, fotelik tario z baza, adapter do wózka, torba, moskitiera, folie przeciwdeszczowe, pokrowce na koła i czarny stelaż za 3800 zł. Dziadkowie z obu stron obiecali sie dorzucić wiec sie zdecydowaliśmy.
Tyle ze musimy poczekać bo dla mnie wszystkie kolory z tego roku były takie blee i podobał nam sie tylko czerwony :)

reklama
do tej pory byłam całkowicie zdecydowana na tako laret - dużo pozytywnych opinii i pod każdym względem najbardziej mi odpowiadał w tym całym wózkowym szaleństwie, aż do dziś kiedy zobaczyłam w sklepie riko nano alu:-) w dodatku w wersji czarno szarej cud i znów mam dylemat. Zależy mi przede wszystkim na wózku wytrzymałym, gdyż mieszkam na krańcu miasta gdzie niestety chodników brak i z dobrą amortyzacją. Niestety o drugim wyżej wymienionym wózku brak opinii, więc jeśli któraś z Was posiada lub co nieco słyszała na temat tego wózka prosiłabym o parę słów:-)

Agnieszka11 - a skąd jesteś? Gdzie udało Ci się obejrzeć ten wozek? Ja obleciałam pól Warszawy, obdzwonilam sklepy które ma stronie rico nano są oficjalnymi dystrybutorami i nikt ich nie ma do obejrzenia... A znalazłam ten wozek w necie, ale nigdzie nie ma żadnych opinii więc chciałam go chociaż moc obejrzeć... I właśnie interesuje mnie szary więc może to ten co Ty miałas szczęście oglądać:) Jak nigdzie go nie zobaczę to sie nie zdecyduję a bardzo mi się podoba, przynajmniej na zdjęciu:) a teraz jak piszesz ze ładny to już zupełnie oszalałam:)

A my wczoraj zdecydowaliśmy się na Sevilla Camarelo, kolor szaro-czarny :) odpowiada mi pod każdym względem i jest śliczny :) przypomina mi wyżej omawianego Riko Nano :)

ja wlasnie wczoraj kupilam fotelik Cybex Aton 2 - widze ze piszecie o nich - nie znalam ich wzesniej - dopiero wczoraj facet mi je polecil :)

No proszę, same podobieństwa u nas :-D
Nad Lucą też się zastanawiałam ale jednak stelaż Nico bardziej mi podpasował i ma ciut większą gondole i spacerówkę. Na początku kwietnia będę zamawiać :tak:
a mi stelaż Luci bardziej się podobał ;-)
miałam kupować teraz, ale mi ch*je premii nie wypłacili, więc teraz czekam aż Ślubny jakiś projekt zrobi ;-)

reklama
Moi rodzice sponsorują wózek dla pierwszego wnuka więc nam odpadł jeden wydatek :)
A zamówie dopiero za miesiąc ze względu na to, że czeka nas jeszcze malowanie i nie chcę go przestawiać z kąta w kąt. No i też trochę ze względu na gwarancję.

Do góry