Jak brałam od koleżanki wózek to ona akurat jeździła spacerówką przez miesiąc, bo nie miała na chwilę tego drugiego wózka i był czysty. Mówiła, że się mało brudzi, więc zobaczymy czy to prawda. Jak go zobaczyłam to było w nim pełno chrupek, cukierków, itd. I go wyprała zanim go odebrałam. Ostatnio dzwoniła do mnie i się śmiała, ze teraz żałuje, że nie sprzedała komuś tego drugiego, bo ten jest jednak lepszy
reklama
Straciatella
Fanka BB :)
Zapomniałam polecić ten wózek:
PAJERO SPORT 2w1 POLSKI NOWOCZESNY WÓZEK ALU HIT! (3962484206) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Jest piękny!
Prowadzi sie jak marzenie, duża gondola, wysoko :-)
Na bobowozki.pl dostępne inne wersje kolorystyczne. Jestem zakochana w biało czerwonej
http://www.youtube.com/watch?v=jImML_6-29Y
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: PAJERO ALU (2w1) wózek głęboko-spacerowy + torba pielęgnacyjna + moskitiera + folia p/deszczowa GRATIS
Ale tak strasznie kusi mnie do 4ridera
PAJERO SPORT 2w1 POLSKI NOWOCZESNY WÓZEK ALU HIT! (3962484206) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Jest piękny!
Prowadzi sie jak marzenie, duża gondola, wysoko :-)
Na bobowozki.pl dostępne inne wersje kolorystyczne. Jestem zakochana w biało czerwonej
http://www.youtube.com/watch?v=jImML_6-29Y
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: PAJERO ALU (2w1) wózek głęboko-spacerowy + torba pielęgnacyjna + moskitiera + folia p/deszczowa GRATIS
Ale tak strasznie kusi mnie do 4ridera
Ostatnia edycja:
zastanow sie na 4riderem pod katem spacerowki
ma tak waskie i krotkie siedzisko ze masakra - sasiadka ma i codziennie go widze wychodzac z domu
a na zime akurat spacerowka - jak widze jak jej dynda spiworek to ciesze sie ze sie na niego nie zdecydowalam
ma tak waskie i krotkie siedzisko ze masakra - sasiadka ma i codziennie go widze wychodzac z domu
a na zime akurat spacerowka - jak widze jak jej dynda spiworek to ciesze sie ze sie na niego nie zdecydowalam
Straciatella
Ptysia- aż tak?
Zastanawiam sie, czy nie kupić 4ridera tylko z gondolą (używany) a później zainwestować w jakąś wypasioną spacerówke
Zastanawiam sie, czy nie kupić 4ridera tylko z gondolą (używany) a później zainwestować w jakąś wypasioną spacerówke
Straciatella
Załączniki
reklama
Straciatella jakis fajny kolor!!!!! Uwielbiam! Wlasnie mnie sie nie podoba w moim to, ze jest taki bury i ponury . Wolalabym szary niz ten co mam, bo moglabym wrzucic jakis super kolor i byloby bajkowo .
Odkad jestem w ciazy uwielbiam kolory nawet kazalam mezowi sciany pomalowac
Odkad jestem w ciazy uwielbiam kolory nawet kazalam mezowi sciany pomalowac
Podziel się: