reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cztery koła dla naszych pociech - WÓZKI, foteliki etc.

Jak brałam od koleżanki wózek to ona akurat jeździła spacerówką przez miesiąc, bo nie miała na chwilę tego drugiego wózka i był czysty. Mówiła, że się mało brudzi, więc zobaczymy czy to prawda. Jak go zobaczyłam to było w nim pełno chrupek, cukierków, itd. I go wyprała zanim go odebrałam. Ostatnio dzwoniła do mnie i się śmiała, ze teraz żałuje, że nie sprzedała komuś tego drugiego, bo ten jest jednak lepszy ;)

reklama
Zapomniałam polecić ten wózek:

PAJERO SPORT 2w1 POLSKI NOWOCZESNY WÓZEK ALU HIT! (3962484206) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Jest piękny!

Prowadzi sie jak marzenie, duża gondola, wysoko :-)

Na bobowozki.pl dostępne inne wersje kolorystyczne. Jestem zakochana w biało czerwonej :rofl2:

http://www.youtube.com/watch?v=jImML_6-29Y

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: PAJERO ALU (2w1) wózek głęboko-spacerowy + torba pielęgnacyjna + moskitiera + folia p/deszczowa GRATIS

Ale tak strasznie kusi mnie do 4ridera :(

Ostatnia edycja:
zastanow sie na 4riderem pod katem spacerowki

ma tak waskie i krotkie siedzisko ze masakra - sasiadka ma i codziennie go widze wychodzac z domu
a na zime akurat spacerowka - jak widze jak jej dynda spiworek to ciesze sie ze sie na niego nie zdecydowalam :)

Ptysia- aż tak?
Zastanawiam sie, czy nie kupić 4ridera tylko z gondolą (używany) a później zainwestować w jakąś wypasioną spacerówke:confused:

Zostałam (nie) szczęśliwą spadkobierczynią wózka Bolder Ecoline 2010. Odradzałam, miałam okazje testować.
Zalety: duża gondola, dobra amortyzacja, fajna rączka.
Wady: Hamulec do naprawy i spacerówka kompletna porażka.

Tak więc chyba jakoś przeboleje w tej gondoli :-) a później kupie spacerówke.

88703213_1_644x461_wozek-gleboko-spacerowy-implast-bolder-sd-ecolinewielofunkcyjny-sopot.jpg

Załączniki

• 88703213_1_644x461_wozek-gleboko-spacerowy-implast-bolder-sd-ecolinewielofunkcyjny-sopot.jpg
    88703213_1_644x461_wozek-gleboko-spacerowy-implast-bolder-sd-ecolinewielofunkcyjny-sopot.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 148
Cześć,

ja chyba już ostatecznie zdecydowałam się na TAKO JUMPER LIGHT, czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z nim??

reklama
Straciatella jakis fajny kolor!!!!! Uwielbiam! Wlasnie mnie sie nie podoba w moim to, ze jest taki bury i ponury :(. Wolalabym szary niz ten co mam, bo moglabym wrzucic jakis super kolor i byloby bajkowo ;).

Odkad jestem w ciazy uwielbiam kolory ;) nawet kazalam mezowi sciany pomalowac :D

Do góry