reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszych pociech - WÓZKI, foteliki etc.

Ptysia - dla mnie on wygląda pięknie i na tym jego hmm zalety się kończą:-)

Kosz na zakupy tak się rozciągnął, że po włożeniu 1kg cukru już dotyka podłogi :baffled: - to da się na szczęście naprawić.
Kółka przednie czasem się wzajemnie blokują, ale może praktyka czyni mistrza i opanuje unikanie ryzykownych manewrów:-p

Ta spacerówka tak jak pisałam - istna tragedia.

Gondola.. sama w sobie jest fajna. Baaaardzo duża :rofl2: i rączka. Te dwie rzeczy bardzo mi sie podobają. No a wydatki trzeba ograniczać.
Zrobiłam wstępną listę zakupów, to bez wózka wyszło 1000 zł :nerd: A przecież dużo rzeczy mam... Owładnęła mną myśl "co nowe, to nowe", ale szybko zmieniłam podejście.

Fotelik mam po synku Maxi Cosi Cabrio ;-) I tak też zostawię.

reklama
Ja mam bebetto torino po Natalce, i taką śmieszną bardzo lekką spacerówkę.
Ale może ktoś ma doświadczenie z wózkami typu "rok po roku"? co prawda u nas dwa lata różnicy ale Natalka jeszcze sama nie pójdzie więc muszę myśleć nad jakimś bliźniaczym lub właśnie "rok po roku".

To ja sie pochwale ze my w koncu dziś zamówiliśmy wózek. W sumie ostatni dzwonek bo okazuje sie ze możemy czekać nawet do 8 tyg. :(

To my dostalismy ten przewijak co tak bardzo chcialam tylko okazalo sie, ze jest wiekszy niz ten z Ikei. Fajny jest, bo bardzo wygodny, ale jego rozmiar mnie przeraza ;).

Wlasnie patrze na strone smyka i sa wozki na promocji, gdyby ktoras z Was byla zainteresowana ;).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ptysia pisze z komorki i nie wiem czy da sie zapisac zdjecie ze stronki a przewijak juz schowalam do garazu. Str producenta - Adbor w zakladce inne. Zaplacilam 140zl i mam w kolorze czarnym choc moglam wybrac jaki chce kolor, ale zapomnialam do Pana zadzwonic. Pan byl tak mily, ze przywiozl mi go osobiscie do Krakowa :D. Mowil tez, ze gdyby cos bylo nie tak, zeby od razu dzwonic :D.

My mamy schowane lozeczko miedzy szafa a sciana. Co prawda polowa wystaje, ale wtedy byla schowana pod przewijakiem. Troche jestem przerazona, bo ten przewijak jest ogromny, ale jest o niebo lepszy niz ten z ikei. Ma specjalne wkladki, itd. A o polowe tanszy :).

Wstawiam zdjęcie wózka, tyle ze my zdecydowaliśmy sie na kolor czerwony i czarny stelarz. W związku z tym ze to kolor z ubiegłorocznej kolekcji musimy czekać do 8 tyg. ImageUploadedByForum BabyBoom1393773227.752343.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1393773227.752343.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1393773227.752343.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 144
reklama
Do góry