Megi* - ja jestem z okolic wrocławia a wózek oglądałam dokładnie w lubinie sklep nazywa się baby mobil, więc niestety trochę daleko masz. Powiem Ci szczerze, że jest to pierwszy wózek, który na żywo zachwycił mnie wyglądem, a jestem wybredna w szukaniu bryki dla mojego synusia z moich oględzin mogę Ci powiedzieć, że ma bardzo dużą gondolę (co dla mnie jest ważne, ponieważ rodzę pod koniec czerwca, a więc zimę trzeba będzie w gondoli przejeździć) i bardzo dobrze zabudowaną. Szczerze mówiąc to nie widziałam tak dużej gondoli w żadnym innym oglądanym wózku, a byłam już w wielu sklepach. Amortyzacja wózka niczym nie odbiega od wózków tako. Materiał na żywo bardzo ładny i IDEALNIE naciągnięty na budce gondoli jak i spacerówki, co o tako laret niestety nie można powiedzieć. Jeśli chodzi o stelaż to po złożeniu zajmuje tyle miejsca co tako i miałam wrażenie, że trochę więcej to sprawia jej trudności niż w laret, ale to jest też kwestia sprzedawcy - nie każdy ma chęć wcześniej pogrzebać przy wózkach które sprzedają, więc jednemu to zajmie 5 sekund drugiemu 5 minut. Spacerówka ma ten plus, że podnóżek i rączka jest pokryta folią, która jest mimo wszytko na zamek, więc jeśli nie przypadnie do gustu można się jej pozbyć. aa i jeszcze jednym plusem jest to, że stelaż jest metalowo aluminiowy i tam, gdzie się elementy załamują podczas składania nie ma plastiku, więc porządne wykonanie. cena 3w1 to 1600 zł, natomiast laret 1580 zł, więc praktycznie to samo :-) więc ja już nie mam pojęcia zawrotu głowy z tymi wózkami można dostać