reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszych pociech - WÓZKI, foteliki etc.

Tak straciatella to Teutonia model be you, w sumie od początku sie na niego napalalismy bo na żywo widzieliśmy i znajomi jedni i drudzy zachwalali ale wiadomo cena, pozniej spodobał nam sie Tako. Ale jak zaczęliśmy jeździć i oglądać na żywo w kilku dużych sklepach w Warszawie to niektóre to taki badziew ze naprawdę. Niektórych nawet nie wiedzieliśmy jak złożyć czy wypisać gondolę. I tak sobie pomyślałam ze jak głownie ja sie bede z tym męczyć i składać rozkładać wypinac i wpinać to dziekuje. Znaleźliśmy fajna ofertę cenowa. Gondola, spacerówka, fotelik tario z baza, adapter do wózka, torba, moskitiera, folie przeciwdeszczowe, pokrowce na koła i czarny stelaż za 3800 zł. Dziadkowie z obu stron obiecali sie dorzucić wiec sie zdecydowaliśmy.
Tyle ze musimy poczekać bo dla mnie wszystkie kolory z tego roku były takie blee i podobał nam sie tylko czerwony :)

reklama
do tej pory byłam całkowicie zdecydowana na tako laret - dużo pozytywnych opinii i pod każdym względem najbardziej mi odpowiadał w tym całym wózkowym szaleństwie, aż do dziś kiedy zobaczyłam w sklepie riko nano alu:-) w dodatku w wersji czarno szarej cud i znów mam dylemat. Zależy mi przede wszystkim na wózku wytrzymałym, gdyż mieszkam na krańcu miasta gdzie niestety chodników brak i z dobrą amortyzacją. Niestety o drugim wyżej wymienionym wózku brak opinii, więc jeśli któraś z Was posiada lub co nieco słyszała na temat tego wózka prosiłabym o parę słów:-)

Agnieszka11 - a skąd jesteś? Gdzie udało Ci się obejrzeć ten wozek? Ja obleciałam pól Warszawy, obdzwonilam sklepy które ma stronie rico nano są oficjalnymi dystrybutorami i nikt ich nie ma do obejrzenia... A znalazłam ten wozek w necie, ale nigdzie nie ma żadnych opinii więc chciałam go chociaż moc obejrzeć... I właśnie interesuje mnie szary więc może to ten co Ty miałas szczęście oglądać:) Jak nigdzie go nie zobaczę to sie nie zdecyduję a bardzo mi się podoba, przynajmniej na zdjęciu:) a teraz jak piszesz ze ładny to już zupełnie oszalałam:)

A my wczoraj zdecydowaliśmy się na Sevilla Camarelo, kolor szaro-czarny :) odpowiada mi pod każdym względem i jest śliczny :) przypomina mi wyżej omawianego Riko Nano :)

ja wlasnie wczoraj kupilam fotelik Cybex Aton 2 - widze ze piszecie o nich - nie znalam ich wzesniej - dopiero wczoraj facet mi je polecil :)

No proszę, same podobieństwa u nas :-D
Nad Lucą też się zastanawiałam ale jednak stelaż Nico bardziej mi podpasował i ma ciut większą gondole i spacerówkę. Na początku kwietnia będę zamawiać :tak:
a mi stelaż Luci bardziej się podobał ;-)
miałam kupować teraz, ale mi ch*je premii nie wypłacili, więc teraz czekam aż Ślubny jakiś projekt zrobi ;-)

reklama
Moi rodzice sponsorują wózek dla pierwszego wnuka więc nam odpadł jeden wydatek :)
A zamówie dopiero za miesiąc ze względu na to, że czeka nas jeszcze malowanie i nie chcę go przestawiać z kąta w kąt. No i też trochę ze względu na gwarancję.

Do góry