reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszych pociech - WÓZKI, foteliki etc.

aa... nie patrzyłam co jest w zestawie :p no to się opłaca :)
ale zastanawiam się czy jest sens kupować jak 2w1 mam od siostry, fotelik kupiliśmy.. no zobaczę :D

reklama
Dziewczyny kiedy macie zamiar kupić wózek?? Ja mam termin na początek kwietnia i zastanawiam się kiedy kupić wózek. W sumie model wybrałam, ale może wejdzie coś nowego i nadal myślę, że będzie może jakiś fajniejszy :-) ;-)

ja bym chetnie kupila juz :) ale mysle ze grudzien - styczen :)

poprzednio mialam termin na polowe kwietnia a wozek mialam juz w grudniu

Czasami to sama nie mogę wytrzymać z moimi pomysłami. Ja bym już teraz jechała kupić wózek, ale cały czas pojawia się jakieś, ale!!! :crazy: Teraz byłam u lekarza i pytałam czy mogę podróżować bo po wózek mam 250km to stwierdził, że jest oki, ale lepiej żeby mi wózek przywiózł kurier. A mi to nie jest na rękę bo nie pooglądam. a u mnie w mieście nie ma nawet wózka firmy JEDO żebym mogła obczaić pomijając fakt, że są tylko dwa sklepy (jeszcze z jakimiś chińskimi firmami). Jakaś masakra. Zastanawiam się jak ze mną bliscy wytrzymują hahaha na pewno po cichu na mnie marudzą :angry:

ahhhh dziewczyny okazało się, że jednak moja kuzynka sprzedała wózek po swoim synku i będę musiała kupić dla Bobika karocę, ale to w sumie dobrze bo kupie taki jak będę chciałą, tylko że jest problem pt: NIE ZNAM ŻADNYCH FIRM I PRODUCENTÓW OPRÓCZ MAXI COSI:crazy:
Przeglądałam wątek i widze że tu sporo stronek podałyście z upodobaniami, ja na bank kupię z drugiej ręki, ale nie mam zielonego pojęcia jakiej firmy ...

struss, ja też niezbyt się znam na wózkach, ale znajomi mają x landera i gdybym miała kupować to bym się chyba niego zdecydowała, bo jest naprawdę rewelacyjny. Im służy już 3 lata i kompletnie nic się z wózkiem nie działo. A wydaje mi się że niezawodność też jest ważna :D
i wygodnie się go prowadzi i nie jest jakiś mega ciężki.

Firmy jakie mi utkwiły w pamięci po ogromnej lekturze w internecie to graco, x lander, peg perego, tako o i moja wybrana firma Jedo :-) a i jeszcze maked bo to moja druga wybrana firma :-D sporo czasu spędziłam na czytaniu o różnych wózkach i co chwilę mi się upodobanie zmieniało :-)

reklama
ja przy synku mialam espiro vector, byłam zadowolona, kupilam w dobrej cenie używany.Teraz korzysta z niego synek siostry. I tak sobie mysle czy jest sens kupować nowy wózek, czy dobić już tego espiro...
mnie się w ogóle bardzo podobają x-landery x-move. Dla mnie rewelacja. Ale jednak szkoda mi trochę kasy. Pożyjemy zobaczymy:)

Do góry