reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszych pociech - WÓZKI, foteliki etc.

co do koloru, to przy Jasku mialam czerwony wozek i szczerze nie pamietam zeby mial jakies plamy czy zabrudzenia.... sprzedalam go w stanie idealnym nie piorac go, nawet szmatka nie przecieralam bo sie nie brudzil

w wozku nie dawalam mlodemu jedzenia - ew sucha bulke

potem jak mial dwa lata i mial mniejsza spacerowke to ta juz byla bardziej eksploatowana i tam juz jakies zabrudzenia byly

reklama
Ptysia - ja miałam taki jasno niebiesko szary wózeczek... też sprzedałam go w idealnym stanie... nie prałam, nie przecierałam... nigdy się nie zbrudził... czasami jak widzę wózki na mieście to się zastanawiam co oni z nimi robią że są takie brudne? bo poza spacerówką (parasolką) którą mamy już wiele lat, to gondolka i spacerówka w dużym wózku były naprawde czyściutkie i w stanie idealnym...

Teraz marzy mi się ten: Promocja ! Peg-Perego wózek 3w1 Pliko Switch Compact Modular 2013 (spacerówka+ gondola+ fotelik Tri-Fix) kolor Blu [id16116] - 1849.00 zł : DINO Najlepsze Wózki Dziecięce Wielofunkcyjne 2013 i 2014 w sklepie dziecięcym, Najlepsze 3w1 Wózki z

Ptysia - ja miałam taki jasno niebiesko szary wózeczek... też sprzedałam go w idealnym stanie... nie prałam, nie przecierałam... nigdy się nie zbrudził... czasami jak widzę wózki na mieście to się zastanawiam co oni z nimi robią że są takie brudne? bo poza spacerówką (parasolką) którą mamy już wiele lat, to gondolka i spacerówka w dużym wózku były naprawde czyściutkie i w stanie idealnym...

Teraz marzy mi się ten: Promocja ! Peg-Perego wózek 3w1 Pliko Switch Compact Modular 2013 (spacerówka+ gondola+ fotelik Tri-Fix) kolor Blu [id16116] - 1849.00 zł : DINO Najlepsze Wózki Dziecięce Wielofunkcyjne 2013 i 2014 w sklepie dziecięcym, Najlepsze 3w1 Wózki z

:-D jako pierwsza "wariatka" pisałam kilka postów temu że właśnie KUPIŁAM JUŻ TEN ZESTAW :-D :-D :-D

mega okazja, prawie nie używany, już taki wcześniej miałam, rewelacja, z kurierem 800zł (gondola, spacerówka, torba, fotelik)
pierwszym właścicielem był serwisant peg perego więc mam gwarancję braku usterek ;-)
kolor java

Hejo... Na co zwracacie uwagę wybierając wózek ? Bo nie mam pojęcia czym się kierować, wiem że waga jest istotna, poza tym wygląd, no ale wygląd nie jest najważniejszy, więc powiedzcie mi na co zwracać uwagę :). I czy lepsze są takie wielofunkcyjne czy np. osobno głęboki, osobno spacerówka itd...

hmm ta camerelo sevilla, którą ja wybrałam waży z gondolką mniej niż12 kilo. ten bebetto, który wkleiłaś tez jest lżejszy. navington cadet też.

15 to już zaczyna sie robić ciezkawy... Ale to trzeba moim zdaniem dostosować do swoich warunków - jeśli mieszka sie w domu i nie trzeba pokonywać stopni, to może być, ale dla mieszkańców bloków (bez windy) przydałby sie lzejszy

reklama
Do góry