reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszych pociech - WÓZKI, foteliki etc.

mutsy można kupić używany są to mega wytrzymałe wózki więc spokojnie.Ja zakupiłam już używany za nie całe 400 zł (3w1).Chyba każdy się bał zbyt niskiej ceny na allegro a okazał sie to super zadbany wózeczek:)

reklama
A ja sobie ten zestawik na allegro upatrzyłam:tak:

3669948500.jpg

Załączniki

• 3669948500.jpg
    3669948500.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 116
szkoła jeden z pierwszych jakie brałam pod uwagę. ma doskonałe opinie. moim zdaniem fajny wózeczek, naprawdę.

a ten w kolorze pudrowego różu z białym stelażem przecudnisty.

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny:) dołączam sie do Was, chociaż przyznaje ze od jakiegoś czasu już Was poczytywalam:)

Ptysia - upatrzylam sobie ten wozek co Ty już jakiś czas temu:) tez mi sie strasznie podoba, wersja biała powalajaca ale ja jednak poszlabym w coś choć trochę bardziej praktycznego mimo wszystko. Ale inne kolory tez prezentują sie fajnie. Ale wiesz co? Poczytalam trochę opinie w necie i jest trochę niepokojących... Ze trzeszczy z czasem i ze ta budka zdecydowanie za mała, ze nie chroni malucha jak należy, ze jest to bardzo niewygodne. Nie wiem sama, jeszcze badam temat, poczytaj tez Ty i pomyślimy:) na razie dla mnie z wyglądu bezapelacyjnie najładniejszy:) więc chciałabym sie do niego przekonać.

Megi, ja jestem zdecydowana juz na ten wozek :) i na 100% na bialy

powiem ci ze napisalam do wszystkich dziewczyn ktore umiescily zdjecia tych wozkow na FB z prosba o opinie - odpisaly 3 - wszystkie zachwycone

jesli chodzi o wielkosc budki to jedna napisala ze faktycznie mala ale jesli gondola jest uzywana w zimie - wtedy moze odpowiednio nie chroni - a u nas bedzie w lecie - wiec jestem spokojna :)

mysle ze zamowie go w grudniu, przyjdzie i zobaczymy - zawsze mozna odeslac :)

reklama
Ptysia - to dobre wieści:) bo mi ten wozek tez bardzo sie podoba, chciałabym go zobaczyć wprawdzie na żywo ale jak mówisz ze zamawiasz już w grudniu to liczę na szczegółowa opinie:) to zaraz lecę poszukać jakie maja jeszcze kolory. Ale ten biały... Marzenie:) ale zima? Nie wiem czy bym sie nie wkurzala jakby mi sie ciagle gdzieś umorusal... Poszukać innego ale Tobie białego już zazdroszczę:) bedziesz sie z nim pięknie prezentować:)

Do góry