reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszych pociech - WÓZKI, foteliki etc.

aesthele- coś jest nie tak z linkiem do strony, nie chce mi otworzyć
Ptysia- super się prezentuję, podoba mi się :tak: Niestety ze strony technicznej nie doradzę bo się nie znam ;/

reklama
To ja mam zaklepany wozek od kolezanki nie byla chetna go sprzedac bo go uwielbia ale ja przekonalam i bedziemy miec Peg Pergo Skate juz ich nie ma w sprzeazy bo sa inne modele ale mi sie podoba i najwazniejsze czesc wyprawki moge odchaczyc:-) Jestem mega zadowolona;-)
http://allegro.pl/wozek-skate-mamas-papas-fotelik-baza-i3637325004.html
Tylko że kolor czekoladowy a w środku kolorowe paseczki:)

Ostatnia edycja:
zakochalam sie w bialym - wiem ze niepraktyczny ale chyba mam to w nosie
nie kojarze w wozku przy Jasku zeby byly na nim jakies plamy.... pewnie na bialym bardziej widac ale.....

no tak mi sie podoba :)

fajny ten biały. tylko, no właśnie - niepraktyczny. ale to wiesz, w takim sensie, że pył z chodników chociażby będzie ci na tym osiadał i będziesz ciągle czyścić. ale kogo to obchodzi skoro taki ładny? :pPPP naprawdę jest ładny:)

a wiecie co, na kwietniówkach polecają Navington Cadet

Cadet by Navington - Miejska Sztuka - Ustrzel Cadeta w miejskiej dżungli!

on w wersji z gondolą waży tylko 12,6 kg. nie powiem, interesujący:)

Ptysia ciekawe z jakiego materiału jest wykonany, nie mogę znaleźć tej informacji, może własnie z takiego śliskiego, niebrudzącego ;-)

reklama
Do góry