reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszych pociech - WÓZKI, foteliki etc.

aesthele- coś jest nie tak z linkiem do strony, nie chce mi otworzyć
Ptysia- super się prezentuję, podoba mi się :tak: Niestety ze strony technicznej nie doradzę bo się nie znam ;/

reklama
To ja mam zaklepany wozek od kolezanki nie byla chetna go sprzedac bo go uwielbia ale ja przekonalam i bedziemy miec Peg Pergo Skate juz ich nie ma w sprzeazy bo sa inne modele ale mi sie podoba i najwazniejsze czesc wyprawki moge odchaczyc:-) Jestem mega zadowolona;-)
http://allegro.pl/wozek-skate-mamas-papas-fotelik-baza-i3637325004.html
Tylko że kolor czekoladowy a w środku kolorowe paseczki:)

Ostatnia edycja:
zakochalam sie w bialym - wiem ze niepraktyczny ale chyba mam to w nosie
nie kojarze w wozku przy Jasku zeby byly na nim jakies plamy.... pewnie na bialym bardziej widac ale.....

no tak mi sie podoba :)

fajny ten biały. tylko, no właśnie - niepraktyczny. ale to wiesz, w takim sensie, że pył z chodników chociażby będzie ci na tym osiadał i będziesz ciągle czyścić. ale kogo to obchodzi skoro taki ładny? :pPPP naprawdę jest ładny:)

a wiecie co, na kwietniówkach polecają Navington Cadet

Cadet by Navington - Miejska Sztuka - Ustrzel Cadeta w miejskiej dżungli!

on w wersji z gondolą waży tylko 12,6 kg. nie powiem, interesujący:)

Ptysia ciekawe z jakiego materiału jest wykonany, nie mogę znaleźć tej informacji, może własnie z takiego śliskiego, niebrudzącego ;-)

reklama
Do góry