reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cztery koła dla naszych pociech - WÓZKI, foteliki etc.

reklama
iza_marta nie boisz się, że na białym będzie wszystko widać? Jeśli ma wszystko na czym Ci zależało i kupłaś po dobrej cenie to tylko się cieszyć ;-)

Nie martw się tak kolorem, zawsze możesz zainwestować zaoszczędzone pieniążki w coś innego co będzie cieszyło Twoje oko i będzie w takim kolorze jaki sobie wymarzysz ;-)

Oj właśnie dzięki temu zaszalałam z zakupami i jestem szcześliwą posiadaczką m.in. pościeli, która mi się od dawna podobała i kilku innych rzeczy. Ale ten kolor to mnie drażni i chyba zawsze będzie ;) no coż muszę jakoś przywyknąć ;) dziekuję za pocieszenie i wsparcie i cieszę się, że ktoś mnie rozumie :)

Włożysz do środka ładny kocyk i Twoja Emi będzie prezentować się cudownie, zobaczysz ;-) Co do pościeli to też dzisiaj kupiłam, w ogóle zaszalałam trochę z zakupami. Na szczęście mam wyrozumiałego mężczyznę, który twierdzi, że jak jest potrzebne to trzeba kupować :-)

IZA_MARTA kolor może zacząć ci przeszkadzać dopiero na opcji spacerowej ;-) gondolę ciężko ubrudzić :tak:
ja miałam jasny beżowy i ani razu nie prałam ;-) aż nie założyłam spacerówki ;-)

reklama
ładny ten wózeczek:tak: ja mam granatowy w białe paseczki i M też pytał w sklepie czy to się nie będzie szybko brudziło ale pan powiedział że teraz te wózki są z takich materiałów robione że wystarczy mokrą gąbeczką przetrzeć i heja:-) ważne żeby w spacerówce tam gdzie nóżki daje była jakaś dodatkowa folia czy coś

Do góry