reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszych pociech - WÓZKI, foteliki etc.

reklama
iza_marta nie boisz się, że na białym będzie wszystko widać? Jeśli ma wszystko na czym Ci zależało i kupłaś po dobrej cenie to tylko się cieszyć ;-)

Nie martw się tak kolorem, zawsze możesz zainwestować zaoszczędzone pieniążki w coś innego co będzie cieszyło Twoje oko i będzie w takim kolorze jaki sobie wymarzysz ;-)

Oj właśnie dzięki temu zaszalałam z zakupami i jestem szcześliwą posiadaczką m.in. pościeli, która mi się od dawna podobała i kilku innych rzeczy. Ale ten kolor to mnie drażni i chyba zawsze będzie ;) no coż muszę jakoś przywyknąć ;) dziekuję za pocieszenie i wsparcie i cieszę się, że ktoś mnie rozumie :)

Włożysz do środka ładny kocyk i Twoja Emi będzie prezentować się cudownie, zobaczysz ;-) Co do pościeli to też dzisiaj kupiłam, w ogóle zaszalałam trochę z zakupami. Na szczęście mam wyrozumiałego mężczyznę, który twierdzi, że jak jest potrzebne to trzeba kupować :-)

IZA_MARTA kolor może zacząć ci przeszkadzać dopiero na opcji spacerowej ;-) gondolę ciężko ubrudzić :tak:
ja miałam jasny beżowy i ani razu nie prałam ;-) aż nie założyłam spacerówki ;-)

reklama
ładny ten wózeczek:tak: ja mam granatowy w białe paseczki i M też pytał w sklepie czy to się nie będzie szybko brudziło ale pan powiedział że teraz te wózki są z takich materiałów robione że wystarczy mokrą gąbeczką przetrzeć i heja:-) ważne żeby w spacerówce tam gdzie nóżki daje była jakaś dodatkowa folia czy coś

Do góry