reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszych pociech - WÓZKI, foteliki etc.

reklama
W ogóle jak długo wozi się dzieci w wózkach? Czasem widzę takie duże dzieciaczki, nóżki im niemal się wkręcają pod wózek, ale mamy twardo wożą. Nie uważacie, że to trochę przesada? Dla mamy pewnie i wygodnie, bo się szarpać nie musi, ma gdzie zakupy położyć...
Antek przestał używać wózka jak przesiadł się na rowerek biegowy ;-) czyli po 2. urodzinach ;-)
zależy od rodziców i dziecka ;-)

wpadłam w totalny obłęd na tle wózkowym już myślałam że wybrałam "ten jedyny";-) ale kurcze stwierdziłam że ma bardzo mały kosz na zakupy a jednak no jest to ważne:sorry2: myślałam o takim ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: CITY MOVE wózek (3w1) głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi PEBBLE + torba pielęgnacyjna, moskitiera i folia p/deszczowa GRATIS
dziś babeczka w sklepie jednak odradzała mi Tako spodobał mi się również X lander Wózek X-lander X-Move - 2012 - NOWOŚĆ - Najnowszy wózek X-lander! tylko ta gondola jakaś taka mała i już świruję:szok::baffled:

a powiedz mi dlaczego duży kosz jest aż taki ważny ?? rozumiem, że zakupy będą tak transportowane do domu, jak dobrze pamiętam większe zakupy robiłam bez wózka ;-) albo z prywatnym tragarzem :-D
75 cm długości wewnętrznej gondoli to chuba norma teraz ;-) i pomyśleć, że w bolderze miałam ok 85 cm długość gondoli :szok:
Martuśka chyba też ten wózek wybrała ;-)

ja pozostaję przy bebetto luca ;-) koniec i kropka :-D za stara jestem na stresy wózkowe :-D

Aśku wiesz czemu jest taki ważny? bo mi odbija i chce wszystko cacy:-D:oo: dopiero później coś do mnie dociera że to przecież nie takie ważne ale twoj bebetto luca też biorę pod uwagę albo solarisa:tak:

mi_lva świrujesz :-D ;-)
jeśli kosz jest dla ciebie ważny, to luca odpada ;-) po obciążeniu kosza, blokuje on koła przednie ;-)
teraz to generalnie dla mnie luzik :-D wózek ma 4 koła, ma jeździć ;-) jedynie z kolorem mogę być wybredna ;-)

reklama
A my byliśmy w czwartek na przeglądzie wózków we Wrocku. I wózki które nam się na internecie bardzo podobały w realu okazały sie klapą i te za 1500 i powyżej 2500 tysia. Ale znaleźliśmy wózek który ma praktycznie wszystko co chcemy od skrętnych pompowanych kół po ogromną aż 90 centymetrową gondolę:) Tako Jumper Light 2013/2014 (stelaż + spacerówka + gondola + fotelik Maxi Cosi Cabrio) KURIER GRATIS [id16920] - 1679 zł : DINO Najlepsze Wózki Dziecięce Wielofunkcyjne 2013 i 2014 w sklepie dziecięcym, Najlepsze 3w1 Wózki z Fotelikiem 2014 i
To nasz faworyt:) Najbardziej zawiodłam się na x-landerze i murze. Wózek kupimy i tak z internetu w takim zestawie jak tu:)

Do góry