reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszych pociech - WÓZKI, foteliki etc.

reklama
fajny - choc te male kola nie przekonuja mnie nic a nic :)

do tych co maja juz wozki w domu - trzymacie je rozlozne, w kartonie? w garazu? pokoju?

Zgadzam się z Ptysią. Opiekując się moją chrześnicą miałam wózek z takimi samymi kołami i były niewygodne w prowadzeniu, szczególnie zimą,:no: chyba, że masz fajny park do spacerów, bez żadnych nierówności to powinien się sprawdzić.;-)

Makao - super jest ten tutek. Obejrzałam go od razu, jak napisałaś mi model :)
A powiedz mi, gondola jest montowana dosyć nisko?
Bo ja bym chciała tak wyżej.. ;-)

wydaje mi się, że wysoko właśnie. tylko, że ja jestem mała, więc to może być nieobiektywne. musisz się przejechać do sklepu i sama zobaczyć. fajnie się prowadzi, w spacerówce daszkiem można kompletnie dzidziola zakryć. no i cybex pasuje:) lekki jest. i jakiś taki zgrabny. oglądaliśmy i oglądaliśmy i jesteśmy zdecydowani.
a ten tirso to jakaś nowość jest? bo nie widziałam go w żadnym sklepie.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wózeczki dla dziecka mam po moim synu. Jako pierwszy pójdzie w ruch Tako Jumper 3 w 1. Byłam z niego zadowolona więc zmieniać nie będę. Jedyne minusy to nie za duży koszyk na drobiazgi pod spodem (w porównaniu do mojej spacerówki) i przechowywanie poszczególnych nieużywanych części( jak korzystam z gondoli, to spacerówkę trzeba gdzieś schować, ale dotyczy to chyba wszystkich wózków z wymiennymi/wpinanymi częściami).
Mam również lekką spacerówkę "na później" chicco simplycity i tutaj koszyk jest ogromny.

Do góry