reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszych pociech - WÓZKI, foteliki etc.

reklama
fajny - choc te male kola nie przekonuja mnie nic a nic :)

do tych co maja juz wozki w domu - trzymacie je rozlozne, w kartonie? w garazu? pokoju?

Zgadzam się z Ptysią. Opiekując się moją chrześnicą miałam wózek z takimi samymi kołami i były niewygodne w prowadzeniu, szczególnie zimą,:no: chyba, że masz fajny park do spacerów, bez żadnych nierówności to powinien się sprawdzić.;-)

Makao - super jest ten tutek. Obejrzałam go od razu, jak napisałaś mi model :)
A powiedz mi, gondola jest montowana dosyć nisko?
Bo ja bym chciała tak wyżej.. ;-)

wydaje mi się, że wysoko właśnie. tylko, że ja jestem mała, więc to może być nieobiektywne. musisz się przejechać do sklepu i sama zobaczyć. fajnie się prowadzi, w spacerówce daszkiem można kompletnie dzidziola zakryć. no i cybex pasuje:) lekki jest. i jakiś taki zgrabny. oglądaliśmy i oglądaliśmy i jesteśmy zdecydowani.
a ten tirso to jakaś nowość jest? bo nie widziałam go w żadnym sklepie.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wózeczki dla dziecka mam po moim synu. Jako pierwszy pójdzie w ruch Tako Jumper 3 w 1. Byłam z niego zadowolona więc zmieniać nie będę. Jedyne minusy to nie za duży koszyk na drobiazgi pod spodem (w porównaniu do mojej spacerówki) i przechowywanie poszczególnych nieużywanych części( jak korzystam z gondoli, to spacerówkę trzeba gdzieś schować, ale dotyczy to chyba wszystkich wózków z wymiennymi/wpinanymi częściami).
Mam również lekką spacerówkę "na później" chicco simplycity i tutaj koszyk jest ogromny.

Do góry