reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszych pociech - WÓZKI, foteliki etc.

szkola13 też fajny ten wózek wogóle z Tako podobają mi się tylko te nowsze wersje bo są ulepszone i lżejsze :tak: i też właśnie chce pierwsze zobaczyć go w realu sprawdzić dokładnie np głębokość spacerówki bo niektóre są takie malutkie:baffled:

reklama
ja tez bylam nastawiona na xlandera move ale strasznie twardy jest w porownaniu z innymi, zadnej amortyzacji - i jakis taki plastikowy :)

Ptysia no ja właśnie też się na niego nastawiłam a jak nim pojeździłam i go pomacałam to masakra!! Ten co wybraliśmy jest miękki i ma jakiś tam system na przednich kołach anti szok czy jakoś tak i jak jechaliśmy po takiej ich ścieżce to miś w środku nawet nie drgną a w x-landerze normalnie skakał!

Kasiek jako spacerówka spoko, ale taka składana gondola mi się nie podoba. Sprawia wrażenie mało solidnej. Widziałaś to na żywo?

reklama
Hej dziewczyny
Ja wózkami zaczęłam się tak intensywnie interesować jakiś miesiąc temu, przejrzałam wiele stron, przeczytałam wiele opinii, dostawałam oczopląsu.... Najpierw zdecydowałam się na jedo fyn memo, fajna opcja bujaczka w gondoli. Dla mnie to ważne ponieważ mieszkam na 3 piętrze i nie mam zamiaru targać całego wózka do mieszkania, w którym i tak nie ma dla niego miejsca. Brałabym gondolkę i po sprawie. Dodatkowo podoba mi się jego ogólny wygląd- rażą trochę te widoczne śruby w stelażu, ale nie ma tragedii. Cena powiedzmy, że ok. Opinie raczej w porządku. No i duży wybór kolorów- jak dla mnie plus, bo zmieniam zdaniem średnio3 razy dziennie ;-) Bardzo lekko się go prowadzi i ma świetne moim zdaniem amortyzatory.
Minęło trochę czasu i oczywiście zmieniłam swój typ. Bardzo spodobał mi się mutsy evo, mój partner również się nim zachwycił- a raczej jego kołami :) Wszystko byłoby super, ale gondolka jest dość mała i nie ma amortyzatorów. U nas niby są nowe chodniki, ale 100 metrów od domu mamy piękne jeziorko i niestety nie zrobili jeszcze chodników naokoło całego jeziora (podobno są w planach) jest to idealne miejsce na spacery, a nie chcę żeby dziecko "latało" w wózku jak będę jechała po dziurach. Więc mutsy odpada,wróciłam do jedo. Ale wczoraj zakochałam się!!! Serio, jestem autentycznie urzeczona jednym modelem, jakaś nowość nie ma jeszcze żadnych opinii, ale spójrzcie same NANO marki Riko CHCESZ RABAT ZADZWOŃ Wózek 3w1 głęboko spacerowy + fotelik samochodowy dostępny w 8 kolorach aluminiowa konstrukcja!!! - wózki wielofunkcyjne, trzyfunkcyjne,głęboko spacerowe, aukcje internetowe, allegro, łóżeczko dziecięc piękny kolor, kształt, bardzo bogate wyposażenie (moskitiera, osłonka przeciwdeszczowa, turystyczny przewijak) bardzo ładna torba, głęboki zapinany kosz na zakupy, regulowane amortyzatory, duża gondola i jest to opcja 3w1. Zaraz dzwonię do sklepów, muszę popytać gdzie można go zobaczyć....

Do góry