reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

My tez dla swioich maleństw kupimy wózek tako jumper tylko duo bo dla bliźniaków i właśnie wtym samym kolorze co ty Pajeczko tzn ten śliczny zielony

reklama
My weźmiemy albo
Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe...
albo ten kolor
Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe...
czyli takie żywe kolory nas interesują ;)

mysmy jeździli jumperem x przez chyba prawie godzine i prowadzilo się go rewelacyjnie więc ja się nie zastanawiam zbytnio nad wyborem :)

ten pomarańcz strasznie wydaje się na żywo strasznie wybkały i brudny... My chyba 3 razy tam byliśmy, żeby kolor wybrać :)

ten pomarańcz strasznie wydaje się na żywo strasznie wybkały i brudny... My chyba 3 razy tam byliśmy, żeby kolor wybrać :)

to on nie jest taki ostry?? myslałam,z e on jest taki wyrazisty :( to pewnie weźmiemy zieleń bo ten na żywo widzieliśmy.No ale jeszcze pojedziemy i zobaczymy :)Dzięki za info:)

rewelacyjne są turkusy. Ale że były z czarnym środkiem, lub białymi kółkami to nie wzięliśmy. Można było zamówić inny środek, ale ja kobieta ciężarna w życiu bym się nie zdecydowała który zamiast wybrać:-)
Czerwone są też fajne z tej serii pik np.

Dziewczynki mam pytanie, czy widziała któraś z was Tako jumpera x z serii koła, tego grafitowego z ciemnym środkiem, gdyż mam zamiar go kupić tylko nie wiem czy ten kolorek właśnie jest ciemno grafitowy czy raczej szary ? W internecie zawsze jest inny odcień, a chcemy kupić z allegro, z góry dzięki za pomoc :) Pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
reklama

fajne sa te jety, bardzo dobre opinie słyszałam, nawet od osób co miały porównanie z 2, 3 razy droższymi wózkami, mnie się zawsze podobał snake nr 7 szary z turkusikiem, w ogóle maja fajne tapicerki.

a tak w ogóle to tako powinno zrobić rabat dla forumowiczek baby boom, bo tu prawdziwy boom na jumpera!!

Do góry