reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

reklama
widzialam dzis w hurtowni TAKO JUMPER X i jest super.tylko gondola chyba zbyt waska ale mysle ze nie bedzie tak zle. to moj typ i ja go zamawiam na 100%. to moj wybor
ostatnio do mojego taty przyszła klientka właśnie z wózkiem Tako.. mój M miał zaszczyt pooglądać sobie go z każdej strony i mówi, że przestronny, duże koła przednie i tylne.. a co najlepsze w gondoli leżało dziecko siedmiomiesięczne.. więc chyba spora:)

ostatnio do mojego taty przyszła klientka właśnie z wózkiem Tako.. mój M miał zaszczyt pooglądać sobie go z każdej strony i mówi, że przestronny, duże koła przednie i tylne.. a co najlepsze w gondoli leżało dziecko siedmiomiesięczne.. więc chyba spora:)
fakt jest dlugo ale mi sie wydawala jakas waska ale moze to tylko wrazenie takie- ale to mnie nie zniechecilo

A ja TAKO (ale nie wiem co to był za model) widziałam, oglądałam, ale jak dla mnie za "twardy" tzn chcę mieć też możliwość bujania na boki, dziecka w wózku a ten co oglądałam się do tego nie nadawał:baffled: Wywalił by się. Ja szukam lekkiego wózka do ewentualnego bujania ;-) Muszę cały wątek prześledzić

Ostatnia edycja:
Nawet fajny ten TAKO ale jakoś w wersji spacerowej nie za bardzo mi się podoba i 16 kg obie wersje hmm. Ciężko będzie z wyborem fury dla malucha

Ja też jestem w 100% zdecydowana na Jumpera X. Ostatnio spotkałam laskę z tym wózkiem i spytałam jak się sprawuje. Mówiła, że super, dzidzię może bujać też na boki, koła są wielkie i świetnie amortyzują wstrząsy. A gondola na prawdę spora- widziałam wózki z mniejszymi. Na temat spacerówki się nie wypowiadała, bo na razie jej nie używa.
A mnie zachwycił kolor- seledyn, ale jaki żywy :) Piękny wózio :)

Ja też obstaję jednak za TAKO.. Jeszcze nie wiem czy Jumper X czy Warrior (ma się niedługo pokazać cała gama kolorystyczna), ale raczej na pewno któryś z tych.
Cena przystępna, a tak szczerze powiedziawszy to nie widzę żadnej różnicy pomiędzy TAKO a tak popularnym i o wiele droższym X-LANDEREM :tak:

reklama
a mi napczatku podobaly sie tako ale wydaja mi sie waskie w sumie juz i tak nie patrze teraz juz na wozki bo juz kupilam inny i jestem zadowolona

Do góry