reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

reklama
A jaki kupiłaś?? Pochwal się :tak:

wiesz na wozku pisze don jon gondola i spacerowka jest to wozek uzywany po jednym dziecku ale jest zadbany i ma duze kola pompowane mozna nim bujac na boki jest bardzo wygodny jednak ciezki ale dla mnie najwazniejsze bylo aby mialo duze kola i najwazniejsze aby zmiescil sie do auta . wczesniej patrzylam aby kupic nowke ale jak zobaczylam ceny to sie przerazilam i stwierdzilismy ze woZek moze byc uzywka. babka chcial za niego 250 ale udalo sie utargowac za 200 do tego dodala parasolke i dodatkowe oponki ;-)

Pajka a mogłabyś w tym sklepie zerknąć też na ten model warrior??

rozumiem, ze to tez Tako bo ja tam jade tylko do sklepu tej firmy, ale zerknę musze tylko zobaczyc jak on wygląda na stronce:)

z chęcią go zobacze bo tez mi sie podoba jest troszke większy od Jumpera X :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam wózek Hauck Traxx
Córkę woziłam w nim do 3 roku życia. Dalej wygląda jak nowy. Mam nadzieję, że wytrzyma jeszcze conajmniej dwójkę ;)
To co w brzuszku i następne jak się uda ;)

Wygląda tak jak ten w linku poniżej.

Traxx Jaguar 4 niemieckiej firmy Hauck Group TRAXX (947052060) - Aukcje internetowe Allegro

Nie straszne mu były ani śniegi ani piaski.

podobny troszke do mojego wlasnie takie wozki z takimi kolami sa wygodne na ciezkie warunki

reklama
oglądałam wózki Taco i nie było tego Warriora, ale to podobno identyczny wózek jak Jumper
ja kupie na pewno Jumpera wiec na niego jestem nastawiona jezdziłam nim wiec bardzi mi sie podoba:)
Facet w jednym sklepie polecał nam jeszcze jeden wózek wart uwagi to bexa.
WÓZEK BEXA B4 DLA DZIECI ale on kosztował 1500 zł

Do góry