reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

oglądałam wózki Taco i nie było tego Warriora, ale to podobno identyczny wózek jak Jumper
ja kupie na pewno Jumpera wiec na niego jestem nastawiona jezdziłam nim wiec bardzi mi sie podoba:)
Facet w jednym sklepie polecał nam jeszcze jeden wózek wart uwagi to bexa.
WÓZEK BEXA B4 DLA DZIECI ale on kosztował 1500 zł

hmm ten wózek Bexa też nie jest zły i nie jest aż bardzo ciężki - nie mam zielonego pojęcia na czym stanie mój wybór :-p

reklama
A to mój faworyt jak narazie:)
MURANO BEBETTO WÓZEK WIELOFUNKCYJNY - DUŻY WYBÓR KOLORÓW TYLKO W BAMBINESCO.PL
choc sie jeszcze za bardzo nie intersowałam. Mogli by podac jeszcze dokładniajsze wymiary gondoli i spacerówki po złozeniu. Nie lubie bardzo przedich obrotowych kół i jak sa jeszcze miejsze o tylnich.... brrrr

ja wręcz przeciwnie nie kupiłabym teraz bez obrotowych kół super sprawa skręcasz bez problemu a nie podnosisz wózek super pojezdziłam sobie :) ale jak ktos nie lubi ja np nie widze bez pobrotowych jezdzic w sniegu i to podnosic z maluszkiem a szczegolnie, ze te kola są blokowane :)

Może masz racje ja nie mam zbyt dużego doświadczenia w tym temacie jedyne co pamietam jak mój brat był mały (a ma 8 lat wiec wcale nie tak dawno) to miał własnie w wózku takie koła obrotowe tyle żee podwójne i były straszne:no: albo sie zacinały albo jechały nie w ta strone a po piachu i sniegu to juz wogóle.....

A co dziewczyny myslicie o takich najprostszych i tym samym najtanszych wózkache np takich:
Rewelacja największe wyposażenie najtaniej !!!!! (954119574) - Aukcje internetowe Allegro

Nie każda bedzie stac na wózek za 1500zł. Cena jest duzo nizsza wiec pewnie i jakosc.... Miałyscie doczynienia z takimi wózkami?

ja nie kupię wózka, bo nie zarabiam aż tyle, żeby wydać 1,500 zl a wózek czyli tyle ile teraz mam na 2 miesiące do wydani ana przeżycie. Ja jestem zwolenniczka husto-noszenia. Ale mam wózek w zapasie- znajoma proacuje w MOPSie więc dostanę coś po kimś i po sprawie.

A co dziewczyny myslicie o takich najprostszych i tym samym najtanszych wózkache np takich:
Rewelacja największe wyposażenie najtaniej !!!!! (954119574) - Aukcje internetowe Allegro

Nie każda bedzie stac na wózek za 1500zł. Cena jest duzo nizsza wiec pewnie i jakosc.... Miałyscie doczynienia z takimi wózkami?

wiesz co nie jest zły ten wózek nie miałam z takim do czynienia ale wiem, że chcem mneij zabudowany czy jak to nazwać :-p ja odkładam pieniązki - nie idzie mi to źle. ale ostatnio przypomniało mi się, że gdzieś widziałam skarbonke z napsiem "zbieram na wózek" i chyba muszę zakupić i postawić w kuchni najbardziej odwiedzanym miejscu w domu - może ktoś sypnie pare groszy :-D

Witajcie

Jutro jadę do sklepu zobaczyć wózki...
Moje typy to jak na razie jedo fyn 4dS, ewentualnie jedo bartina...
Tako jumer x wygląda pod względem funkcyjnym ok., ale kolorystyka makabra...trochę wiejska...
bexa b4 wygląda też całkiem nieźle...
Zobaczymy co sprzedawca mi poleci...dopiero na końcu zapytam o typy...zobaczymy...

Witajcie

Tako jumer x wygląda pod względem funkcyjnym ok., ale kolorystyka makabra...trochę wiejska...
Zobaczymy co sprzedawca mi poleci...dopiero na końcu zapytam o typy...zobaczymy...

to czekam na relacje, bo mamy podobne typy :))

reklama
Może masz racje ja nie mam zbyt dużego doświadczenia w tym temacie jedyne co pamietam jak mój brat był mały (a ma 8 lat wiec wcale nie tak dawno) to miał własnie w wózku takie koła obrotowe tyle żee podwójne i były straszne:no: albo sie zacinały albo jechały nie w ta strone a po piachu i sniegu to juz wogóle.....

niestety nie znam tej wersji, ale zauważ jaki on ma cieniutki stelaż patrz tez na to, zeby Ci sie stelaż nie zlamal czasami znajdziesz wózki w fajnej cenie z dobrym stelażem :)

Witajcie

Ja powiem tak widziałam kolorystyke jumpera i mają taką game olorystyczną, ze szok ja nie umiem sie zdecydowac na kolor bo jest tego bardzo dużo. Fakt mają jakieś kółka i serduszka, ale mają tez normalną kolorystykę np czarno-zieloną, czarno-czerwony itd. Takie same jak inne firmy.
Bexe widziałam na oczy jest identyczny jak jumper kolorystykę mają bardzo ubogą a cena prawie 300 zł droższy od jumpera
Nam trzech sprzedawców zdecydowanie odradzało X-Landera z powodu malej i na dodate bardzo wyprofilowanej godnoli.

Do góry