reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

a pokryło się z Twoimi typami?

Nie.
Mura-za drogo
X lander,jak już to by mnie interesował ten 2010,a koszt też spory,
A nad Toledo sie nie zastanawiałam i nie przyglądałam.

Byłam dziś w parku karmić kaczuszki z synkiem,na siedem wózków,które tam widziałam ,to 6 X landerów XA i jeden X lander X3(ten 4 kołowy) z tego prawie wszystkie czerwone:sorry:(bodajże jeden szary i jeden niebieski):-D

a ten wózek ktoś widział?
http://www.allegro.pl/item930782823_nowosc_warrior_tako_2_w_1_aukcja_producenta.html

Ostatnia edycja:
reklama
Nie.
Mura-za drogo

Byłam dziś w parku karmić kaczuszki z synkiem,na siedem wózków,które tam widziałam ,to 6 X landerów XA i jeden X lander X3(ten 4 kołowy) z tego prawie wszystkie czerwone:sorry:(bodajże jeden szary i jeden niebieski):-D

Nowość WARRIOR tako 2 w 1- AUKCJA PRODUCENTA (930782823) - Aukcje internetowe Allegro

ja sie nad nim zastanawaim albo na jumperem ale na zywo go nie widzialam.

Nie.
Mura-za drogo

Nowość WARRIOR tako 2 w 1- AUKCJA PRODUCENTA (930782823) - Aukcje internetowe Allegro

Ja oczywiście oglądam wersję z fotelikiem

TAKO NAJNOWSZY WARRIOR 3 W 1 kolory + gratisy odSS (925064698) - Aukcje internetowe Allegro

Bardzo mi się podoba i dużą gondolę ma :tak:
Tylko kolory jakieś drętwe :dry:

Nie.
Mura-za drogo

ja niestety tego nie widziałam, ale mnie sie ten Toledo podobał tez, ale musze sie zastanowic bo bez fotelika jest :-(

Widziałam.Kumpela ma ten z mniejszymi kołami.:tak:
Mi pewnie faworyt zmieni sie 1000 razy zanim coś ostatecznie wybiorę.:-D

pewnie tak

Wiecie co dziewczyny,właśnie mnie zastanawia dlaczego tak dużo ludzi sprzedaje wózki Coneco za bardzo niską cenę,za mniej niż połowę wartości,już któraś z kolei oferta mi sie obiła o oczy.
Nie mówi absolutnie,że dziewczyna z wcześnoiejszego postu zataja jakieś mankamenty tego wózka,ale tak mnie to zastanowiło...hmmm...bez obrazy oczywiście monia22.
Zaczynam podejrzewać,że cos "nieteges" ze spacerówkami tych wielofunkcyjnych:crazy:Kto sprzedaje,to piszę,że jej nie używał,albo tylko kilka razy...
Tak sobie przejrzałam allegro po prostu.

edit: post moni22 został usunięty (spam) - kiniusia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja mam coneco v3 i wszystko byłoby super gdyby nie te cholerne przednie małe koła!!!!!!!!!!!!!!!!!!! są beznadziejne na błoto śnieg..i jeszcze błotniki.... to jest jego mankament bo reszta dla mnie super..ale kolo porazka..ale co zrobic kupilo się więc teraz trzeba będzie się znów męczyć

dziewczyny mnie niestety ominie przyjmność z woboru i kupna wózka , bo matka chrzestna kupiłam mi wózek zaraz jak się dowiedziała że jastam w ciąży :):) Teraz tylko czekam aż mi go przywiezie ,bo niestety mieszka zagranicą , a ciekawość mie zrzera :p:)

widzialam dzis w hurtowni TAKO JUMPER X i jest super.tylko gondola chyba zbyt waska ale mysle ze nie bedzie tak zle. to moj typ i ja go zamawiam na 100%. to moj wybor

widzialam dzis w hurtowni TAKO JUMPER X i jest super.tylko gondola chyba zbyt waska ale mysle ze nie bedzie tak zle. to moj typ i ja go zamawiam na 100%. to moj wybor

A ja z kolei widziałam z gondolą i była jak dla mnie większa,tzn.szersza niż te Coneco i Espiro.
A jaki kolorek Ci sie podoba?

reklama
Do góry