reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Mi jeszcze Babyactive Jet do tego kompletu faworytów
Wózek JET BABY ACTIVE Z FOTELIKIEM 3W1
zapomniałam o nim:-)

Sama chciałam Babyactive Jet albo Breaker, ale naczytałam się opinii na necie i od sprzedawcy wózków, że są dość problematyczne. Często się psują (komuś nawet stelaż się złamał na pół) i są problemy przy reklamacji. Producent niechętnie naprawia- o wymianie wadliwych części nie wspominając. Wózeczki bardzo ładne ale nie chciałabym mieć problemów z serwisem :tak:

reklama
Sama chciałam Babyactive Jet albo Breaker, ale naczytałam się opinii na necie i od sprzedawcy wózków, że są dość problematyczne. Często się psują (komuś nawet stelaż się złamał na pół) i są problemy przy reklamacji. Producent niechętnie naprawia- o wymianie wadliwych części nie wspominając. Wózeczki bardzo ładne ale nie chciałabym mieć problemów z serwisem :tak:

Ja tez sie naczytałam wiele opini,są różne,ale o niebo lepsze niz Coneco np.To samo niestety mozna powoiedzieć o Jedo,czy Mikado:sorry:Ile ludzi tyle różnych opini.
W każdym bądz razie będę polegała na swojej ocenie na żywo.
Aha przypomniało mi sie,że mam znajomego co pracuje w sklepie z wózkami,zapytam ,czy dużo mają reklamacji tych modeli co wymieniłam,jeżeli takie sprzedaje.

Ostatnia edycja:
Wiesz co,też tak myślałam,ale kumpela ma i są nieznacznie mniejsze od "x landerowskich" i tak samo sie nim jezdzi po śniegu,serio.Nie czułam różnicy.:tak:
A tuz z większymi nieco kołami.Jakaś nowsza wersja.
JET WÓZEK BABYACTIVE 3W1 KOŁA POMP. 2010 GRATIS (929924298) - Aukcje internetowe Allegro

bardzo fajny tylko zobacz sobie, ze na tej aukcji sa dwa modele jedne z większymi kiołami drugie z mniejszymi :szok:
u mnie zdecydowanie jednak faworytem jest http://dino.sklep.pl/nowy/tako-jump...5.html?zenid=b7b78a1fffae6e6eb4cbcf9f97b4064d
tylko musze go zobaczyć na żywo

Kurcze fajne te wózki ciężko zdecydować :eek: ale chyba odwiedzenie paru sklepów + opinie ułatwią wkońcu wybór najlepszego, który będzie zarówno praktyczny i wizualnie będzie mi się podobał no i przede wszystkim cena będzie w granicach moich możliwości

bardzo fajny tylko zobacz sobie, ze na tej aukcji sa dwa modele jedne z większymi kiołami drugie z mniejszymi :szok:
u mnie zdecydowanie jednak faworytem jest Tako Jumper X (spacerówka + gondola + fotelik) - kurier gratis - 1190.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci: wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce
tylko musze go zobaczyć na żywo

Widziałam.Kumpela ma ten z mniejszymi kołami.:tak:
Mi pewnie faworyt zmieni sie 1000 razy zanim coś ostatecznie wybiorę.:-D

reklama
Do góry