reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Słyszałyście cos o wózku Bolder ecoline. Osttanio na niego natrafiłam na allegro i bardzo mi się spodobał. Co o nim myslicie?

Niestety nie mogę dodać linka, ehhh. Tzn chyba po prostu nie potrafię. Dlaczego nie może być po prostu kopiuj wklej:wściekła/y:

reklama
A ja dokonalam dzisiaj decyzji, juz mialam dosyc. Wybor padl na MUTSY SLIDER teraz tylko pozostaje mi czekac 3 tygodnie:):)

Załączniki

• 1359-2383.jpg
    1359-2383.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 52
Słyszałyście cos o wózku Bolder ecoline. Osttanio na niego natrafiłam na allegro i bardzo mi się spodobał. Co o nim myslicie?

Niestety nie mogę dodać linka, ehhh. Tzn chyba po prostu nie potrafię. Dlaczego nie może być po prostu kopiuj wklej:wściekła/y:

fajny ten wozeczek. ja to sie chyba nigdy nie zdecyduje.nie myslalam ze wybor wozka jest taki ciezki.

martitka-26 super ten wozeczek tylko jak dla mnie zbyt drogi niestety- fajnie ze juz masz to z glowy:)))))))))

heheh no tak... prawdziwa kobieta co wybiera między buzzem , transporterem a skatem :-) ale gratuluje wyboru!
;-)

Quinny buzz nie mial koszyka, peg perego mi odradzono a Transportera nie bylo w sklepie a ja musze pomacac;-)

Kasiaa181- No cena rzeczywiscie niezbyt zachecajaca,ale u nas kazdy chcial sie dolozyc do wozka i w sumie prawie nic nas nie kosztowal:-):-)

Martitka, a kupiłas z fotelikiem czy bez? właśnie chciałam Wam powiedzieć , że na allegro jest świetna promocja! kupiłam fotelik maxi cosi cabrio fix plus pokrowiec gratis (wart 125 zł) za 439 zł, niespotykanie niska cena, ale fotelik w pełni sprawny, nie powystawowy z gwarancją, dowodem zakupu.
Tylko jeden minus , jest tylko kolor bubble dream, ale dla dziewczynek w sam raz! jak w wyszukiwarke allegro wpiszecie cabrio fix bubble, to wyskoczy parę , znajdziecie po cenie.

ps. przesyłka gratis, więc jak macie do kupienia właśnie cabrio fixa to polecam!

Alaa - oglądnełam go i w sumie całkiem niezły. Dobzre, ze ma duże, pompowane koła, a spacerówkę można montować w dwóch kierunkach. Niestety nie widziałam go na żywo i nie słyszałam o nim opinii, ale jak ci się podoba...?
A ile waży, bo w tym linku podanym przez tweenie nie znalazłam?

o już doczytałam - waga też całkiem atrakcyjna...

Co do linka to normalnie go wklejasz w treść posta, bez problemu. :-)

Ostatnia edycja:
Martitka, a kupiłas z fotelikiem czy bez? właśnie chciałam Wam powiedzieć , że na allegro jest świetna promocja! kupiłam fotelik maxi cosi cabrio fix plus pokrowiec gratis (wart 125 zł) za 439 zł, niespotykanie niska cena, ale fotelik w pełni sprawny, nie powystawowy z gwarancją, dowodem zakupu.
Tylko jeden minus , jest tylko kolor bubble dream, ale dla dziewczynek w sam raz! jak w wyszukiwarke allegro wpiszecie cabrio fix bubble, to wyskoczy parę , znajdziecie po cenie.

ps. przesyłka gratis, więc jak macie do kupienia właśnie cabrio fixa to polecam!

Rzeczywiscie swietna promocja, ja mam mutsy traveller ze wzgledu na 30% znizke na calosci wozka.

reklama
tweenie dzięki za linka :)Niestety mam słabego neta i czasem najzwyklejsze funkcje mi nie działają. Ale do rzeczy, dzisiaj byłam w świecie dziecka, żeby sobie poogladać wózeczki i niestety się bardzo zawiodłam. Bo większości moich typów nie było. Był za to x- lander XA i bardzo nam się z M. podobał. Black_Opal pisała na tym wątku, że nie ma amortyzacji. Zastanawiam się jak to jest w rzeczywistości z ta amortyzacją, czy faktycznie bez niej ani rusz i jak to odczuwa dziecko. Bo zastanawiałam się nad tym bolderem i jedo i chyba one tez nie mają amotyzacji. Więc już sama nie wiem. Musze pojechać do sklepu gdzie mają większy wybór.

Do góry