reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

reklama
Ja uprałam(ale tez nie wszystkie części,bo był czysty),bo mam wózek uzywany,ale bez przesady ,ile dziecko tam leży i nie na golaska na gołym materacu przecież.Wietrzenie zapewne wystarczy.:tak:Na materacyk dla synka nakładałam kocyk lub pieluche tetrową,do przykrycia też.
ale każdy robi jak uważa,jak ktos chce prać,to niech pierze.

Cześć Kobietki :-)

Pewnie już któraś z Was się wypowiadała na ten tamat, ale nie mogę znależć.
Właśnie kupuję wózek. Nie mogę się jednak zdecydować pomiędzy Babyactive JET Picasso a JEDO Fyn 4ds. JET na kołach pompowanych. Proszę o Wasze zdanie na temat tych wóżków.
Pozdrawiam serrrrdecznie przyszłe mamusie :-)

dziewczyny bylam dzis w hurtowni jeszce raz dokladnie obejrzec jumpera X i w oko wpadl mi jedo fun 4ds i powiem wam ze sie w nim zakochalam- jest po prostu superrrrrrrrrrrrrr. jest troche drozszy ale jakos chyba dam rade odlozyc i go kupimy. ma wieksza gondole od jumpera i ogolnie wizualnie jest ladniejszy i troche lzejszy. takze ja juz chyba sie zdecydowalam- nareszcie.
a kolorek chyba freeline 144 albo freeline 186.ktory lepszy, jak uwazacie?
Wózek Fyn 4DS Classic/Freeline 3w1 JEDO Poznań (1050777076) - Aukcje internetowe Allegro

Kasiu powiem ci, że mi chyba bardziej podoba się ten 144, bo ten 186 widziałam na żywo i jakoś nie przypadł mi do gustu ;-)
my też kupujemy jedo fyn 4ds tylko kolorek classic 164, ogolnie wozeczki są suuuperowe:-) zamawiamy pod koniec czerwca bo u nas czeka sie ok miesiaca

Ostatnia edycja:
dziewczyny bylam dzis w hurtowni jeszce raz dokladnie obejrzec jumpera X i w oko wpadl mi jedo fun 4ds i powiem wam ze sie w nim zakochalam- jest po prostu superrrrrrrrrrrrrr. jest troche drozszy ale jakos chyba dam rade odlozyc i go kupimy. ma wieksza gondole od jumpera i ogolnie wizualnie jest ladniejszy i troche lzejszy. takze ja juz chyba sie zdecydowalam- nareszcie.
Wózek Fyn 4DS Classic/Freeline 3w1 JEDO Poznań (1050777076) - Aukcje internetowe Allegro

stanowczo 186!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tamten taki bury, aten 186 widziałam na żywo i pikny jest;P

Mi sie bardziej podoba 186.

reklama
Ja uprałam(ale tez nie wszystkie części,bo był czysty),bo mam wózek uzywany,ale bez przesady ,ile dziecko tam leży i nie na golaska na gołym materacu przecież.Wietrzenie zapewne wystarczy.:tak:Na materacyk dla synka nakładałam kocyk lub pieluche tetrową,do przykrycia też.
ale każdy robi jak uważa,jak ktos chce prać,to niech pierze.

dziewczyny a te "okladziny" wózkowe to mozna prac normalnie w pralce?

Do góry