reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

no ładnie moim faworytem był x-lander xa a dziś z moim stwierdzilismy, że musty transporter, bo 4 kg lżejszy. ale widzę, że jakies negatywne opinie o nim są ;/

reklama
koralowa to powiem ci , że jak byłam oglądać Jedo to tak z ciekawości zapytałam się o boldera , bo tez kiedyś o nim myslałam no i pani odrazu go odradziła bo podobno są niewypałem i łamie się w nich stelarz w trakcie jazdy, także jak to usłyszałam to teraz omijam je z daleka, podobne wieści słyszałam o Mutsy 4 rider, niby wózek za 3 tys. a taki niebezpieczny, może to tylko plotki ale ja bym nie ryzykowała :) pozdrawiam

no to ciekawe, bo ja bedac w sklepie ogladac boldera zapytalam o jedo i uslyszalam, ze to jedo jest wlasnie bardziej wadliwy. I kto ma racje?:confused:

Izunia23 - bardzo ładny kolorek wybraliście, fajnie że ta budka od środka taka radosna zielona:tak:
koralowa - tak na prawdę z wadliwością wyjdzie w praniu;-), generalnie wychodzę z założenia że nie ma sprzętów które się nie psują, nawet wśród tych najlepszych trafi się czasem jakaś kukułka;-), trzymam kciuki żeby te przez nas wszystkie kupione okazały się najlepszymi wózkami:-D oczywiście bezusterkowymi:-p
MamaAneta - no Bartatiny też ładne, byliśmy na pokazie i faktycznie niczego sobie, tylko cena troszkę... ale ogólnie dobra marka

Mama Aneta superowy kolorek :-)
pati1982 dziekuje za miłe słowa ;-)
koralowa ja ci tylko przekazuje informacje jakie usłyszalam w hurtowni i napewno nie chciałam ci go odradzić, kupisz to co będziesz chciała, a co do Jedo to raczej królują na BB, także sama widzisz.

Ostatnia edycja:
Do mnie dzisiaj dotarl wozek, jest super ;-)
Teraz do kupienia zostaly juz "pi e r d o lki" :-D

Aha, wezcie pod uwage, ze w niektorych sklepach na wozek czeka sie dobrych kilka tygodni, wiec czasami nie warto do konca zwlekac z zakupem.

Do mnie dzisiaj dotarl wozek, jest super ;-)
Teraz do kupienia zostaly juz "pi e r d o lki" :-D
Aha, wezcie pod uwage, ze w niektorych sklepach na wozek czeka sie dobrych kilka tygodni, wiec czasami nie warto do konca zwlekac z zakupem.

ja będę czekać do 2 tygodni:) Więc zamawiam na początku lipca...

załącz zdjęcia wózeczka - ciekawe jak na żywo wygląda:-)

reklama
Izunia23 - bardzo ładny kolorek wybraliście, fajnie że ta budka od środka taka radosna zielona:tak:
koralowa - tak na prawdę z wadliwością wyjdzie w praniu;-), generalnie wychodzę z założenia że nie ma sprzętów które się nie psują, nawet wśród tych najlepszych trafi się czasem jakaś kukułka;-), trzymam kciuki żeby te przez nas wszystkie kupione okazały się najlepszymi wózkami:-D oczywiście bezusterkowymi:-p
MamaAneta - no Bartatiny też ładne, byliśmy na pokazie i faktycznie niczego sobie, tylko cena troszkę... ale ogólnie dobra marka
my znaleźlismy za 1000 gondola ze spacerówką wiec ok tyle przeznaczone było :)

Do góry