reklama
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
No widze ze Jedo rządzi my sie zdecydowalismy na Bartatine Jedo cllasik 135
koralowa
Mama swego synka
no to ciekawe, bo ja bedac w sklepie ogladac boldera zapytalam o jedo i uslyszalam, ze to jedo jest wlasnie bardziej wadliwy. I kto ma racje?koralowa to powiem ci , że jak byłam oglądać Jedo to tak z ciekawości zapytałam się o boldera , bo tez kiedyś o nim myslałam no i pani odrazu go odradziła bo podobno są niewypałem i łamie się w nich stelarz w trakcie jazdy, także jak to usłyszałam to teraz omijam je z daleka, podobne wieści słyszałam o Mutsy 4 rider, niby wózek za 3 tys. a taki niebezpieczny, może to tylko plotki ale ja bym nie ryzykowała pozdrawiam
Izunia23 - bardzo ładny kolorek wybraliście, fajnie że ta budka od środka taka radosna zielona
koralowa - tak na prawdę z wadliwością wyjdzie w praniu;-), generalnie wychodzę z założenia że nie ma sprzętów które się nie psują, nawet wśród tych najlepszych trafi się czasem jakaś kukułka;-), trzymam kciuki żeby te przez nas wszystkie kupione okazały się najlepszymi wózkami oczywiście bezusterkowymi
MamaAneta - no Bartatiny też ładne, byliśmy na pokazie i faktycznie niczego sobie, tylko cena troszkę... ale ogólnie dobra marka
koralowa - tak na prawdę z wadliwością wyjdzie w praniu;-), generalnie wychodzę z założenia że nie ma sprzętów które się nie psują, nawet wśród tych najlepszych trafi się czasem jakaś kukułka;-), trzymam kciuki żeby te przez nas wszystkie kupione okazały się najlepszymi wózkami oczywiście bezusterkowymi
MamaAneta - no Bartatiny też ładne, byliśmy na pokazie i faktycznie niczego sobie, tylko cena troszkę... ale ogólnie dobra marka
starlet
Starlets' Mum
Do mnie dzisiaj dotarl wozek, jest super ;-)
Teraz do kupienia zostaly juz "pi e r d o lki"
Aha, wezcie pod uwage, ze w niektorych sklepach na wozek czeka sie dobrych kilka tygodni, wiec czasami nie warto do konca zwlekac z zakupem.
Aha, wezcie pod uwage, ze w niektorych sklepach na wozek czeka sie dobrych kilka tygodni, wiec czasami nie warto do konca zwlekac z zakupem.
Do mnie dzisiaj dotarl wozek, jest super ;-)
ja będę czekać do 2 tygodni Więc zamawiam na początku lipca...
załącz zdjęcia wózeczka - ciekawe jak na żywo wygląda:-)
starlet
Starlets' Mum
Maz juz go popakowal - spacerowke do kartonu - a gondola zawalona roznymi rzeczami jest
Ale mam taki:http://www.bubumarket.pl/index.php?products=product&prod_id=288
Ale mam taki:http://www.bubumarket.pl/index.php?products=product&prod_id=288
Maz juz go popakowal - spacerowke do kartonu - a gondola zawalona roznymi rzeczami jest
Ale mam taki:zestaw 2w1 QUINNY SPEEDI SX 2010 FUDGE spacerówka + gondola + GRATISY: TORBA, FOLIA PRZECIWDESZCZOWA, WKŁADKA REDUKCYJNA
mi się podoba ten wózek ale w wersji głębokiej, a spacerówka nie. Ale podobno cieszą się b dobrą opinią i właśnie wielką spacerówka co sobie chwalą mamuśki :-)
reklama
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
my znaleźlismy za 1000 gondola ze spacerówką wiec ok tyle przeznaczone byłoIzunia23 - bardzo ładny kolorek wybraliście, fajnie że ta budka od środka taka radosna zielona
Podziel się: